BitcoinKrypto News

Bitcoin: Analyst prognostiziert möglichen Anstieg auf $300.000

En teknisk analytiker har påpeget, at Bitcoin nærmer sig det punkt, “hvor historisk set den mest aggressive del af oksekurscyklussen begynder”, og forudsiger en mulig stigning til $300.000 for kryptovalutaen. “Realistisk eller ej, dette resulterer i en prognose på $300.000 og er ubestrideligt teknisk, da det nøjagtigt er målingerne fra det højeste til det laveste punkt, da det rørte ved MM [Mayer Multiple] midlet,” beskrev analysen.

Bitcoin nærmer sig begyndelsen af den historisk aggressive fase af oksemarkedet

Tradingshot, en Tradingview-bruger med over 72.000 følgere, har delt indsigt om, hvor prisen på Bitcoin bevæger sig hen. I et indlæg med titlen “Bitcoin: Dette markerer det historiske udgangspunkt,” som blev offentliggjort torsdag, brugte Tradingshot Mayer Multiple Mean, en teknisk indikator, der måler den nuværende pris på Bitcoin i forhold til dens 200-dages gennemsnit, til at analysere dens bane.

Analysten forklarede med henvisning til diagrammet nedenfor, at BTC “succesfuldt har testet og holdt Mayer Multiple (MM) midlet (rød trendlinje) og nu er konsolideret.” Påpeget at de grønne pile “markerer det punkt, hvor historisk set den mest aggressive del af oksemarkedet begynder”, gjorde Tradingshot opmærksom på, at under begivenheder som i juli 2013, hvor MM-midlet næsten blev brudt, var den efterfølgende opadgående bevægelse “endnu mere imponerende og kraftigere.”

Tradingshot forklarede yderligere, at ved at måle Fibonacci-udvidelserne fra MM-midpunktet til det foregående højdepunkt bliver det klart, at Cycle 1 netop har overskredet 2,0 Fibonacci-niveauet. Cycle 2 fordoblede derefter Fibonacci-niveauet fra Cycle 1 og nåede 4,0, og Cycle 3 fordoblede Cycle 2’s niveau og nåede 6,0. Dette mønster antyder, at Cycle 4 kunne nå et 8,0 Fibonacci-niveau ved at tilføje 2,0 til Cycle 3’s Fibonacci-niveau.

Top  Bitmain i økonomiske vanskeligheder: Er den påståede insolvens en reel trussel?

“Vi kan selvfølgelig altid med en relativ grad af usikkerhed antage, at Cycle 4 +2 Fib kunne være mere end Fib fra Cycle 3, dvs. 6,0 + 2,0 = 8,0,” skrev analysen og konkluderede:

Realistisk eller ej, dette resulterer i en prognose på $300.000 og er ubestrideligt teknisk, da det nøjagtigt er målingerne fra det højeste til laveste punkt, da det berørte MM-midlet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button