BitcoinKrypto News

Bitcoin-Analytiker advarer om den øgede udbredelse af derivater, der kan påvirke BTC’s fremtidige vækstpotentiale.

Bitcoin-Derivater påvirker potentialet for vækst, advarer analytiker

Bitcoin-analytikeren Willy Woo har peget på en stor udfordring, som BTC (Bitcoin) står over for i øjeblikket, og som kan hæmme dens fremtidige vækstmuligheder.

I en nylig præsentation på TOKEN2049 konference fremlagde Woo et diagram, der viser den voksende forskel mellem “papir” Bitcoin, dvs. derivater, der repræsenterer BTC, og de faktiske let handelbare mønter.

“Dette er et dias fra min TOKEN2049 tale. Det er forholdet mellem ‘papir BTC’ (kombineret værdi af futures-kontrakter), der handles, sammenlignet med den faktiske BTC, der er meget likvid og handles. Vi er nu i en periode, hvor der handles 20-30% flere BTC, hvilket virker imod en bullish udbudssok,” tweetede Willy Woo.

Ifølge Woo er forholdet mellem “papir-BTC” (som omfatter den samlede værdi af futures-kontrakter) og de virkelig likvide og aktivt handlede BTC nået et niveau, hvor der handles omkring 20-30% mere BTC aktivt på derivatmarkederne. Ifølge hans vurdering modvirker denne udvikling den bullish udbudssok.

Woo er bekymret over den voksende tilstedeværelse af Bitcoin-derivater, som han mener trækker likviditet ud af BTC’s kerne marked. Han mener, at denne skift muliggør prismanipulation og fører til svagere markedsmæssige rallyer.

Analysten tilskriver denne situation den relative rigdom og tilgængelighed af den amerikanske dollar (USD) i modsætning til BTC. Han hævder, at futures- og derivatmarkederne giver institutionelle aktører mulighed for at indsætte betydelige kapitalbeløb, hvilket giver dem mulighed for at udøve kunstig salgspres på Bitcoin.

Woo betegner udbredelsen af disse markeder som Bitcoins største modstander og henviser til deres rolle i at dæmpe omfanget af BTC’s prisstigninger i forhold til de tidlige år.

Top  Bitcoin styrtdykker efter salg af minerreserver - Kryptomarkedet falder med over 3.40% på en dag

Han understreger desuden sit synspunkt ved at fremhæve de overdrevne handelsvolumener på futures-markederne i forhold til spot-markederne. Han hævder, at adfærden på kontante markeder fortsat påvirkes af tiltrækningskraften fra futures-markederne så længe denne ubalance eksisterer, og ikke omvendt.

Som resultat mener Woo, at der er en bevidst strategi for at forsinke indførelsen af en børsnoteret kontantfond (ETF). Han argumenterer for, at udviklingen af likviditeten på kontante markeder er blevet hæmmet de sidste syv år, mens futures-markederne blomstrede og klart overgik deres kontantmarkeds-modparter i vækst og handelsaktivitet.

Kilder:

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button