BitcoinKrypto News

Bitcoin-analytiker advarer om mulig nedgang, selvom prisen stiger og nærmer sig kritiske niveauer

Bitcoin står over for kritiske prisniveauer

Advarsel fra kryptowährungsanalysten

I en nylig TradingView-opdatering har RLinda advaret om, at Bitcoin nærmer sig kritiske prisniveauer, der potentielt kunne udløse en ændring i dynamikken på markedet. Den påpegede en betydelig modstandszonen mellem $64,000 og $65,000, som endnu ikke er blevet fuldt testet, og som kunne bremse Bitcoins stigning. Yderligere modstand forventes mellem $68,000 og $69,000, hvilket skaber bekymringer om mulig stagnation i opadgående retning. RLinda pegede på en dobbelttop dannelse i den nuværende prisaktion, hvilket tyder på, at rallyet kunne miste styrke.

Bekymringer om markedets udvikling

Selvom generelle udsigter for Bitcoin forbliver forholdsvis optimistiske, indikerer lokale trends en voksende pres, mens kryptovalutaen nærmer sig disse kritiske modstandsniveauer. Denne divergens skaber usikkerhed, især med hensyn til vigtige økonomiske rapporter, der forventes næste uge. Begivenheder som formanden for Federal Reserves tale kan dramatisk påvirke stemningen på markedet. Analysen advarer om, at den bullish entusiasme hurtigt kan forsvinde, hvis disse indikatorer overrasker forhandlerne.

Konsolidering af Bitcoin-prisen

Pt ses Bitcoin konsolidere sig over $62,750, hvilket indikerer en vis kortvarig stabilitet. Men hvis salgspresset driver prisen under dette niveau, kan det føre til en hurtig tilbagegang til lavere likviditetszoner, muligvis ned til $61,300 eller endnu lavere niveauer på $59,400 og $57,730.

En positiv prognose på lang sigt

En anden analyst, Trader Tardigrade, bemærker, at den nuværende konsolidering foregår inden for et symmetrisk trekantmønster, som tidligere har ført til betydelige prisbevægelser. Efter en stigning på over 70 % i forhold til tidligere mønstre forudsiger analysten, at Bitcoin kunne nå $100,000, hvis denne trend fortsætter.

Top  Bitcoin-Kurs auf dem Weg zum Allzeithoch: Wann wird die 62.000 Dollar Marke durchbrochen?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button