BitcoinKrypto News

Bitcoin: Analytiker signalerer mulig opadgående trend baseret på sjældent købssignal

En anerkendt specialist inden for kryptosfæren har for nylig fremhævet et sjældent og lovende signal vedrørende Bitcoins fremtidige udvikling.

TechDev pegede på en interessant udvikling: Vortex-indikatoren (VI) signalerer muligvis begyndelsen på en opadgående trend for Bitcoin.

Dette VI, et værktøj brugt til at identificere skift og validere løbende tendenser i teknisk analyse, har åbenbart tidligere nøjagtigt forudsagt Bitcoin-bullemarkeder. TechDevs analyse af Bitcoin månedskortet viser, at dette VI nu for fjerde gang indikerer en bull fase.

Analysten henviser også til Dow Jones Industrial Averages (DJI) bemærkelsesværdige præstation og antyder en mulig korrelation mellem dets positive præstation og Bitcoins fremtidige bevægelse.

Derudover har TechDev offentliggjort et diagram, der sammenligner den kinesiske 10-årige afkast med den amerikanske dollarindeks (CN10Y/DXY).

Denne illustration sigter mod at vise de cykliske mønstre i den globale likviditet og deres mulige indvirkning på Bitcoins markedscykler.

Grafikken viser en lighed mellem den nuværende stigning i global likviditet og tidligere begivenheder i 2011, 2013, 2017 og 2020, hvilket tyder på en mulig korrelation med Bitcoins bevægelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  TEC Erfurt åbner ny automat på Media Markt med kryptovalutaoplevelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button