BitcoinDeFiKrypto News

Bitcoin auf dem Vormarsch: Wie hoch kann die Kryptowährung noch steigen?

Bitcoin 2023: Er der mere i vente?

Bitcoin har oplevet en imponerende genopblussen i løbet af 2023, hvilket har skabt optimisme om en potentiel fortsat opadgående kurs. Selvom mange eksperter tidligere havde afskrevet kryptovalutaen som tabt, har den faktiske udvikling vist sig at være noget helt andet.

Så godt gik det for Bitcoin i 2023 indtil videre

Investorer, der valgte at investere i Bitcoin i begyndelsen af året, har oplevet en betydelig stigning i deres investering. Prisen på den første kryptovaluta ligger i øjeblikket på 37.615 dollars pr. mønt (pr. 30. november 2023), hvilket svarer til en stigning på imponerende 127 procent siden begyndelsen af året. Dette placerer Bitcoin foran de fleste andre kryptovalutaer samt NASDAQ 100-indekset. Med en stigning på 70,5 procent for Ether og 45 procent for NASDAQ 100, har Bitcoin klart overgået dem begge.

Bitcoin når måske 45.000 dollars inden årets udgang

Med hensyn til fremtiden for Bitcoin forudser Kryptoekspert Markus Thielen, forskningsleder hos Matrixport, og grundlægger af DeFi Research, at Bitcoin vil nå 40.000 dollars inden årets udgang, og måske endda 45.000 dollars. En af hovedårsagerne til disse forventede prisstigninger er dels positioneringerne på optionsmarkedet samt de stigende forventninger til fremtidige rentesatser fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

Optionsmarkedet kan give Bitcoin en ekstra løft

Den seneste stigning i Bitcoin-kursen har øget efterspørgslen efter call-derivater, hvilket giver køberen ret til senere at købe det underliggende aktiv til en forudbestemt pris. Ifølge Thielen har den stigende efterspørgsel efter disse bullish satsninger medført, at visse markedsdeltagere, der er imod kundehandlerne, er blevet udsat for en vedvarende opadgående tendens for kryptovalutaen. Dette kan skabe yderligere opadgående pres på Bitcoin.

Top  Marinade Finance blokerer britiske brugere på grund af strenge overholdelsesregler

Udsigt til rentenedsættelser lyser op for kryptovaluta-markedet

Ud over udviklingen på krypto-markedet forventes ændringer i de makroøkonomiske forhold at give ekstra momentum til Bitcoin. Især de faldende inflationsrater og udsigten til at renten igen vil falde i USA anses positivt. Thielen mener også, at godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er vil give Bitcoin yderligere opbakning. Ifølge Charles Yu, Research Associate hos Galaxy, vil introduktionen af en spot-ETF øge Bitcoin stærkt over de kommende tolv måneder.

Redaktionen på finanzen.net følger tæt med på udviklingen og holder øje med disse tendenser, som kan påvirke Bitcoin og andre kryptovalutaer i resten af 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button