BitcoinKrypto News

Bitcoin auf dem Weg zum alten Ruhm: Die Wall Street verliebt sich in die Kryptowährung

Bitcoin (BTC) steg mandag over 50K$-niveauet. Prisen, som ikke er blevet nået siden december 2021, skaber nu nyt håb for fremtiden for den digitale valuta. Ifølge Anthony Pompliano, grundlægger af Pomp Investments, kunne den markedsledende kryptovaluta være på vej til at genvinde sin gamle glans fra november 2021, hvor den nåede en rekordhøjde på næsten 70.000 $.

Wall Street er vilde med Bitcoin

Efter mange års modstand fra Wall Streets magtfulde har Bitcoin endelig vundet anerkendelse hos mange vigtige aktører inden for traditionelle finanser (TradFi). Nu er Bitcoin deres foretrukne aktiv, siger Pompliano.

“Wall Street elsker ikke kun Bitcoin. De er vilde med Bitcoin,” sagde grundlæggeren af Pomp Investments i et interview med CNBC.

Investoren illustrerede sit synspunkt ved at se på de historiske succeser hos BlackRock og Fidelity med deres respektive Bitcoin Spot ETF’er i de første 30 dage. I denne periode overskred det forvaltede formue (AUM) for de to finanstungevægte 3 milliarder dollars, hvilket ifølge Pompliano aldrig tidligere var sket med mere end 5.500 ETF-lanceringer i historien.

Selvom Bitwise og Ark Invest Spot Bitcoin ETF’er er langt fra præstationerne fra branchens førende, har de tilsammen tiltrukket næsten 1 milliard dollars.

Massiv købspress på Spot-BTC-ETF’er

Efterspørgslen drevet af Bitcoin Spot-ETF’er overvælder nu udbuddet af Bitcoin. Ifølge Pompliano overstiger den nuværende efterspørgsel allerede den daglige produktion af BTC med 12,5 gange. Han betragter dette som grundlaget for en eksplosion i BTC-priserne, og det kunne kun være begyndelsen.

“Strømmen fra disse fonde udgør 500 millioner dollar nettoindstrømning pr. dag, men kun 900 Bitcoin tilføjes dagligt,” forklarede Pompliano.

Top  Fed-chef Jerome Powell levere varen: Markederne reagerer på US-notenbankens udmeldinger

Derudover bemærkede investoren, at næsten 80% af alt cirkulerende Bitcoin ikke er blevet flyttet i de sidste seks måneder. Dette viser, at mange nægter at sælge deres BTC eller simpelthen akkumulerer mere. På baggrund af dette estimerer han, at der kun er handelsbar BTC til en værdi af 200 milliarder dollars i øjeblikket, hvoraf Bitcoin-ETF’er allerede har opsuget 5% på bare en måned.

Pompliano tilføjede, at centralbankernes uophørlige pengeprintning i forbindelse med devalueringen af fiat-valutaer driver folk endnu mere mod Bitcoin, da de leder efter måder at beskytte deres formue mod inflationen. Derudover står der en begivenhed foran os, som vil halvere BTC-tilbuddet.

“Hvis dette fortsætter, og vi har en 12,5-dobbelt efterspørgsel, vil BTC vende tilbage til sin rekordhøje pris. Det er så godt som garanteret”, spåede Pompliano.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button