BitcoinKrypto News

Bitcoin-Bestände auf Börsen und OTC-Desks nehmen ab: Positive Signale für den Krypto-Markt

I de seneste år er store centrale børser som FTX, 3AC, og BlockFi fejlet fatalt. Klager mod Binance, Coinbase, og Kraken har også skabt bekymring blandt Bitcoin-investorer. For at mindske risikoen for fejl vælger flere og flere Bitcoin-ejere at trække deres mønter ud fra børserne. Mængden af BTC på børser som Kraken, Coinbase osv. er en god indikator for den handelsbare mængde Bitcoin på markedet. Jo færre mønter der er tilgængelige, jo knappere bliver udbuddet, hvilket kan føre til prisstigninger.

BTC-beholdningen på børserne har været faldende siden 2020. På nuværende tidspunkt ligger der ca. 2,3 millioner BTC på børskonti sammenlignet med 3,2 millioner BTC i marts 2020. Især beholdningen af BTC på Coinbase er markant faldende. Den største amerikanske børs har kun 278.000 mønter på deres wallet i modsætning til 481.000 BTC i maj 2023, hvilket svarer til en reduktion på 42% på et år.

På OTC-desks, hvor store spillere som MicroStrategy og BlackRock erhverver deres mønter, er udbuddet også faldende. Der er kun 3.400 BTC til rådighed på disse handelspladser. Den faldende beholdning af BTC er positivt, da udbuddet af BTC er på nedadgående.

Der er også positive tegn for Bitcoin med nettoindstrømninger i ETF’er og halveringen af udbuddet. Selvom brugen af Lightning-netværket er faldet, har det ikke påvirket kursudviklingen negativt. I de sidste syv dage er BTC steget med fem procent.

Det er ikke overraskende, hvis der de kommende uger bliver set grønne tal på kurslisten.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Binance US: Domstol afviser klart SEC!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button