BitcoinKrypto News

Bitcoin-Bestände erreichen Fünfjahrestief på Börsen: Preisanstieg auf 70.000 Dollar in Sicht?

Bitcoin-Bestande på børser når femårigt lavpunkt

Bitcoin (BTC) er på vej mod en potentiel markant prisstigning, da beholdningerne af Bitcoin på børser når et femårigt lavpunkt. Ifølge de seneste data er den samlede mængde Bitcoin på børserne faldet til under 2,3 millioner BTC, det laveste niveau siden marts 2018.

Baggrundsinformation

Denne betydelige nedgang skyldes primært store strømme fra store børser som Binance og Coinbase. Investorerne ser ud til at ændre deres strategi mod en mere langsigtede tilgang, hvilket kan indikere en opadgående fase for Bitcoin med en stigning mod $70.000.

I det forgangne år har Binance, den største kryptobørs efter markedsandel, oplevet store udbetalinger. På samme vis har Coinbase også haft betydelige pengeudtræk, med så meget som 16.000 BTC, der blev flyttet på en enkelt dag. Disse massive udbetalinger tyder på, at store investorer bevæger deres digitale aktiver til private tegnebøger i håb om fremtidige prisstigninger, hvilket begrænser mulighederne for at sælge deres beholdninger på børserne.

Markedsanalyse og Udsigter

Overførslen af Bitcoin-aktiver fra børser til private tegnebøger vil resultere i en knaphed af tilgængelige BTC-tokens. Hvis udbuddet på børserne falder, kan dette presse priserne op, forudsat at efterspørgslen stiger eller forbliver konstant. Den nuværende markedsstemning peger mod en positiv udsigt for Bitcoin med en handelsværdi på $69.800,00 og stigninger i kursen og handelsvolumen.

Tekniske indikatorer antyder en neutral til optimistisk tendens, hvor den væsentlige pris fastsættes ved $68.000. Modstandsniveauer ligger på $70.600 og $73.000, mens støtteniveauer findes ved $66.650, $65.950 og $65.150.

Konklusion

Selvom der er blandede tekniske signaler, er chancerne for en opadgående trend gunstige, da store børser oplever massive udbetalinger og Bitcoin-beholdningen på børserne når et lavpunkt. Investorer bør være opmærksomme på $68.000-niveauet, da en gennembrud her kan signalere en bullish tendens for Bitcoin med sigte mod $72.000.

Top  Investorer taber kapital på BTC-kursfald, mens Bitcoin Spot ETFs oplever rekordvolumen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button