BitcoinKrypto News

Bitcoin-betrugsopdagelse fører til retssag: Ældre kvinde franarret 122.000 euro på Mallorca

En rentner på Mallorca blev offer for et Bitcoin-betrug, der kostede hende 122.000 euro. Betrageren fik fat i hendes penge ved at love hende store gevinster gennem en såkaldt Bitcoin-investering.

Faldt for en falsk reklame

Rentneren fra Calvià så en reklame for et Bitcoin-investeringstilbud på internettet og besluttede at investere 250 euro. Hun troede, at hun havde at gøre med en legitim bank, men det viste sig at være en svindel.

Naivt afgav adgangskoder til netbank

Efter at have investeret yderligere 8.000 euro, blev hun lovet, at hun havde tjent 100.000 euro. Men da hun forsøgte at få pengene udbetalt, forsvandt kontakten pludseligt. Senere modtog hun et brev, der hævdede, at hendes penge var blevet konfiskeret af den britiske skattemyndighed og krævede 28.000 euro for at få dem tilbage. Da hun nægtede at betale, ringede bedrageren og udgav sig for at være en bankansat. Den naive rentner afgav sine netbankadgangskoder, hvorefter bedrageren stjal 122.000 euro fra hende.

Bedrager hævder at være offer

Pengene blev overført til en mand bosiddende på Tenerife, og rentneren så aldrig pengene igen. Bedrageren hævder selv at have været et offer, idet han angiveligt kun var involveret som mellemmand og havde tabt 300.000 euro.

Artiklen er et eksempel på, hvordan bedragere udnytter folk, der ikke er fortrolige med investeringer i kryptovaluta. Det er vigtigt at forblive opmærksom og forsigtig, når man støder på sådanne tilbud på internettet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button