BitcoinKrypto News

Bitcoin (BTC) når det højeste niveau siden maj 2022 og stiger med 11 procent på én dag, på grund af forventningen om snarlig godkendelse af Bitcoin ETF’er i USA.

Bitcoin-rally: BTC stiger med 11% og når over $34.000

Bitcoin (BTC) er på en opadgående stigningstrend. Med en værdi på over $34.000, er den verdens mest populære kryptocurrency nået til sin højeste pris siden maj 2022. I løbet af de seneste 24 timer har priskurven oplevet en stigning på omkring 11%. Denne anerkendelsesværdige prisstigning følger en længere periode med stigninger, og det ser ud til at BTC fortsætter med sin opadgående bane.

I løbet af de seneste timer har BTC endda midlertidigt brudt den psykologisk vigtige grænse på $35.000, da Asien åbnede deres markeder. Den optimistiske stemning omkring Bitcoin skyldes forventningen om, at Bitcoin ETF’er snart vil blive godkendt i USA.

Securities and Exchange Commission (SEC), som er ansvarlig for godkendelsen af ETF’er, står i en situation, hvor de ser ud til at skulle opgive deres modstand mod Bitcoin ETF’er. SEC Chef, Gary Gensler, oplever for tiden modstand fra sine egne kolleger på grund af sin krypto-fjendtlige holdning. En af medlemmerne af SEC’s bestyrelse, Hester Peirce, også kendt som “Crypto Mom,” udtalte i et interview med CNBC: “Jeg mener, at vi skulle have tilladt Bitcoin ETF’er for fem år siden.” Hun forstår ikke, hvorfor det ikke er sket. Efter et tabt retssag i forbindelse med Bitcoin ETF’er er SEC under pres for at ændre deres holdning.

Eksperter forventer, at godkendelsen af Bitcoin ETF’er i USA vil medføre en betydelig tilstrømning af kapital til BTC. Institutionelle investorer, herunder pensionsfonde, vil have mulighed for at inkludere BTC i deres porteføljer i en reguleret miljø ved hjælp af Bitcoin ETF’er. Observatører kigger nu også på små detaljer for at forsøge at forudsige det tidspunkt, hvor SEC vil give grønt lys. En af de førende specialister inden for ETF’er hos Bloomberg, Eric Balchunas, bemærkede for eksempel, at den Bitcoin ETF, der er blevet ansøgt om af BlackRock og allerede er noteret under navnet IBTC, er blevet registreret på clearinglisten for New York NASDAQ-børsen.

Top  Bitcoin nærmer sig det næste halvering. En kursstigning til 100.000 dollar virker uundgåelig ifølge PlanB.

Konklusion: Bitcoin prisspiral – ETF’er på vej?

Store udsving, herunder stigninger på omkring 10% om dagen, er ikke ualmindelige for Bitcoin, men det nuværende momentum er ikke til at overse. Nu skal det vise sig, om prognoserne for godkendelse af en eller flere Bitcoin ETF’er vil blive opfyldt. Hvis dette sker, vil det åbne døren for yderligere prisstigninger, og Bitcoins tidligere rekordhøjde på $68.000 fra november 2021 indikerer potentialet for yderligere stigninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button