BitcoinKrypto News

Bitcoin (BTC) står overfor potentiel Short Squeeze: Hvad kan vi forvente?

Den seneste uge har kryptomarkedet stået over for mange udfordringer, da frygt, usikkerhed og tvivl (FUD) har været hovedårsagerne til prisudsvingene for de fleste kryptokurver.

Potentiel Short Squeeze for Bitcoin (BTC)

Dory Bitcoin (BTC) har ikke kunnet modstå de pessimistiske følelser og har skabt en potentielt spændt situation, hvor en Short Squeeze kunne tage sted.

Lang og kort handel med Bitcoin-Derivater

Ifølge de seneste data fra CoinGlass har både den korte og lange handel med Bitcoin-Derivater varet meget længere end normalt, med mere end en måned, og den initiale mængde af åbne positioner er stadig høj med 34,5 milliarder dollars, mens BTC-prisen ligger på 66.584 dollars.

Den intensive spekulative handel, der er opstået ved indgåelse af både lange og korte positioner, har ført til store markedsubalancer, som potentielt kunne motivere en Short Squeeze. Short-Leveraged-Trades har fået den samlede værdi til at stige endda over 72.000 dollars, hvilket har styrket modstanden.

Liquidationen af korte positioner i Bitcoin havde nået næsten 2 milliarder dollars, og yderligere liquidationer kunne observeres helt op til 73.000 dollars. Derfor er det meget sandsynligt, at området mellem 72.000 og 73.000 dollars bliver brugt til en potentiel Short Squeeze.

Bullish Indikatorer for en kommende Short Squeeze

Credible Crypto, en professionel trader og analytiker, mener, at andre signaler også peger mod en kommende Short Squeeze. I en nylig opdatering på Twitter påpegede forskeren, at der er en bullish divergence med CVD (Cumulative Volume Delta).

Top  Kabosu, det legendariske Shiba Inu hundememe, der blev ansigtet på Dogecoin, er død - En legende er gået bort

Analysen viser, at CVD-kurven har registreret et fald i volumen af salgsordrer på markedet i modsætning til købsordrer. På trods af forventninger om prisfald på grund af øget salgspress, udeblev en større korrektion. Traderen ser dette som en bullish indikator og bemærker, at købsordrerne er ved at tørre ud, hvilket antyder en forestående udbudschock.

Den dynamiske karakter af markedet med krypto-tradere, der konstant genovervejer deres positioner og tilpasser deres strategier, påvirker markedets ordrer, åbne positioner og sandsynligheden for begivenheder med høj volatilitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button