BitcoinKrypto News

Bitcoin: Bull-Run nächste Woche? Bullish Trend verspricht mögliche Rally bis über 100.000 Dollar. Sollte man jetzt kaufen?

Bitcoin: Bull-Run næste uge?

Efter en kort periode med fald viser Bitcoin-ETF’erne nu deres potentiale: “ETF’er æder verden”, kommenterer den populære finansanalytiker Fred Krueger, og tilføjer: “De har ædt enhver anden investeringsklasse, og de spiser Bitcoin til dessert.” Faktisk akkumulerer ETF’erne massivt med Bitcoin, millioner af dollars strømmer dagligt ind i disse finansielle produkter. Men selvom ETF’erne betragtes som en succes, steg Bitcoin-kursen endnu ikke.

Direkte efter godkendelsen af ETF’erne, oplevede den digitale valuta en korrektion og kunne ikke generere nogen betydelig dynamik. Indtil i går. Fra omkring 43.000 dollars drev tyrene kryptovalutaen op til 44.600 dollars, hvor værdien af aktivet for øjeblikket ligger. +4,04% i løbet af 24 timer: Brydningen over modstanden sætter Bitcoin i en gunstig position nu, bekræftet af den pseudonyme topanalytiker “Rekt Capital”. Hans prognose: “Hvis historien giver et fingerpeg, begynder Bitcoin sandsynligvis sin for-Halving-rallye allerede næste uge.”

Bitcoin: Forskere forventer “tilbudschock”

Baggrund: I april finder den fjerde Bitcoin-Halving sted. Her vil antallet af nyudstedte bitcoins blive reduceret med 50%. Bitcoin vil derfor blive markant sjældnere, samtidig med at ETF’erne fortsat trækker mønter væk fra markedet. Det stopper ikke der. Kryptoforskere fra Santiment understreger også i en prognose: Bitcoin-tegnebøgerne for velhavende investorer er lige steget til et 14-måneders højt. Såkaldte hvaler akkumulerer også intensivt med Bitcoin. Analytikere forventer nu en såkaldt “Supply Shock” på kryptomarkederne, dvs. en dramatisk mangel på Bitcoin-forsyning med tilsvarende konsekvenser for Bitcoin-kursen – den kunne eksplodere om få dage. Efterfølgende forventer charteksperten en korrektion sammen med attraktive købsmuligheder – og til sidst en rally, der vil sende Bitcoin til priser over 100.000 dollars.

Top  Bitcoin zeigt resistenten Anstieg trotz Kapitalabflüssen: Warum der Kryptowährung noch kein Ende naht?

MicroStrategy bliver til “Bitcoin-udviklingsvirksomhed”

På den anden side har det populære amerikanske selskab MicroStrategy intet med altcoins at gøre. Her handler alt om kryptovalutaen nummer 1: Selskabet ejer 190.000 BTC, og dets grundlægger, Michael Saylor, ejer angiveligt yderligere 17.732 BTC. “Mine bedste investeringer var i netværk, som alle havde brug for, som ingen kunne stoppe, og som kun få forstod. Bitcoin er det monetære netværk,” siger den tidligere rumfartsingeniør.

Og dette netværk vil han nu udvide og forbedre med hjælp fra MicroStrategy: Så virksomheden skal i fremtiden også fungere som en “Bitcoin Development Company” og lancere tilsvarende produkter og applikationer både til Bitcoin selv og til protokoller som Lightning-netværket. Spændende: Selv kunstig intelligens (AI) skal anvendes. “Vi tror, at kombinationen af vores driftsstruktur, vores Bitcoin-strategi og vores fokus på teknologisk innovation giver en unik mulighed for værdiskabelse,” siger Saylor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button