BitcoinKrypto News

Bitcoin-bullen er tilbage: Paralleler til Bullrun 2017 og mulig parabolisk rallye

Bitcoin oplever stærk opsving trods bekymringer om regeringsopkøb og Mt. Gox-udbetalinger

Bitcoin (BTC) har formået at komme sig stærkt fra panikken omkring de tyske regeringsopkøb og de kommende Mt. Gox-udbetalinger og er på ugentlig basis steget med 12%. Anmeldere som Kevin Svenson begynder allerede at se ligheder med Bullrun fra for 7 år siden. Den aktuelle Bitcoin-chart viser klare paralleller til den eksplosive Bull Market fra 2017, hvilket indikerer, at BTC kan stige til 120.000 dollar inden for få måneder. På ugentlig basis forbedrer Bitcoin-Chart-billedet sig markant, da der er tegn på en vendende tendens i de to indikatorer MACD og RSI.

Følger Bitcoin nu den paraboliske rallye? Klare ligheder med Bullrun 2017

Bitcoin-kursen er tilbage over den magiske mærke på 60.000 dollar og har de seneste to dage endda nået over 65.000 dollar, hvilket har beroliget investorernes frygt for yderligere kursfald i lyset af opkøb fra LKA Sachsen og Mt. Gox. Selvom tillidsmanden for Mt. Gox Wallet i går sendte cirka 45.000 BTC til kryptobørsen Kraken, virker frygten for dramatiske opkøb at have været overdrevet, så investorerne kan ånde lettet op. Institutionelle investorer har udnyttet detailinvestorernes frygt til massive opkøb. I løbet af de sidste to uger har der været en kontinuerlig strøm af midler ind i Bitcoin Spot ETF’er, og alene i de sidste tre dage er der strømmet over en milliard dollars ind i ETF’er.

Top  Tesla-Auslieferungszahlen überzeugen: Aktie im Rallymodus, Shortseller haben Milliarden verloren

Bitcoin-kurs: MACD og RSI signalerer bullish trendvending på ugentlig basis

Svenson har også antydet i sin video, at de to velkendte indikatorer Relative Strength Index (RSI) og Moving Average Convergence Divergence (MACD) på uge-lysene signalerer en trendomvending, og momentum skifter til fordel for BTC-bullerne. Faktisk kan MACD på uge-lysene denne uge indikere en trendomvending, såfremt ugen afsluttes stærkt ligesom nu, og der ikke kommer en hård kurskorrektion i de kommende dage. I det ovenstående diagram kan omvendingen ses ved farveskiftet fra rød til lyserød for MACD – en bullish MACD-crossover på uge-lysene mangler stadig. RSI har igen erobret mærket på 50, hvilket indikerer forstærket momentum hos Bitcoin og også anses for bullish. På tidspunktet for denne artikelhandles Bitcoin til 65.469 dollars, hvilket svarer til en stigning på cirka 15% i løbet af de sidste syv dage. Dette kunne dog blot være begyndelsen på en massiv rallye i andet halvår.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button