BitcoinKrypto News

Bitcoin Cash (BCH) erlebt deutlichen Anstieg nach Bitcoin Preisanstieg – Analyse und Prognose

Bitcoin Cash (BCH) og dens betydelige stigning

Bitcoin Cash (BCH) var blandt de altcoins, der oplevede betydelige gevinster efter Bitcoins stigning til over 66.000 $ den 14. oktober. Mens Bitcoin (BTC) steg på baggrund af nye spotindstrømninger fra børshandlede fonde (ETF) på over 555 millioner dollars, fulgte Bitcoin Cash efter med en to-cifret stigning.

En stigning på 15 % for BCH

Bitcoin Cashs pris steg til 370 $ på Coinbase, med en dagsafslutning på over 369 $ og en betydelig dagsgevinst på 15 %. Data fra Coinglass viser, at BCH-tyrene nød godt af denne opadgående bevægelse, da de shorts, der blev likvideret, oversteg 1 million dollars. Derudover steg det åbne interesse med 26 % og nåede over 236 millioner dollars.

Stemningen omkring “Uptober og US-valg”

Blandt de bullish katalysatorer er de stigende spekulationer om en sejr til Donald Trump ved de kommende US-valg, centralbankernes pengepolitik og efterspørgslen fra nye investorer, der ikke vil gå glip af den næste bull run. På baggrund af denne “Uptober”-stemning forudsiger analytikere, at Bitcoin inden for de kommende måneder kan overstige sit tidligere all-time high. Analystene fra QCP Capital bemærkede i en Telegram-post, at Bitcoin tendensmæssigt har rallyet op før valgdagen i tidligere valgcykler, efterfulgt af en markant opadgående bevægelse i de efterfølgende to til tre måneder.

Den seneste tilstrømning af over 555 millioner dollars til spot-Bitcoin-ETF’er, der fandt sted samtidig med Bitcoins prisstigning, kan indikere en lignende opadgående tendens. Handelsplatformen for digitale aktiver og market maker, QCP, har fremhævet dette i deres seneste fund den 15. oktober. Denne udsigt antyder, at Bitcoin Cash har yderligere gevinstpotentiale og kan fortsætte med at stige i værdi.

Top  Top-Megatrends 2024: Se få indblik i dynamikker bag globale trends til din portefølje!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button