AltcoinsKrypto News

Bitcoin Cash Prices Soar Amid Ripple Effects of False Bitcoin ETF Approval

Bitcoin Cash Stiger Efter Falsk Godkendelse af Bitcoin Spot ETF

Bitcoin cash-priserne steg for nylig markant og steg i takt med, at den digitale valutas forgænger steg efter en falsk erklæring om, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) havde godkendt en spot bitcoin-børsnoteret fond (ETF).

Altcoin’et, der blev oprettet i 2017 som en forgrening af den originale bitcoin, steg i går over $233 ifølge CoinDesk-figurer.

På dette tidspunkt var kryptocurrency steget mere end 9% på under 24 timer, viser yderligere CoinDesk-data.

Efter denne stigning trak den digitale aktiv tilbage lidt, men formåede at bevare flertallet af sine seneste gevinster og handlede over $227 på tidspunktet for denne skrivning.

Flere analytikere kommenterede disse seneste prisbevægelser og tilbød perspektiv på sagen.

“Generelt ser vi mere beta i altcoins som Bitcoin Cash end Bitcoin, som har en meget større markedsværdi og generelt er mindre volatil,” sagde Joe DiPasquale, administrerende direktør for cryptocurrency hedgefondmanager BitBull Capital.

“Historisk set har vi set Bitcoin Cash bevæge sig med større beta på både den positive og negative side, end vi har set med Bitcoin,” tilføjede han.

“Som en af de nærmeste analoger til Bitcoin blandt alle altcoins, kan Bitcoin cash’s rally ses som en afspejling af efterspørgsel og prisinflation på et mindre likvidt marked.”

Marc Bernegger, der fungerer som medlem af rådgivende bestyrelse for fintech-firmaet GenTwo, tilbød også kommentarer.

“Godkendelsen af en Bitcoin ETF vil være en betydelig milepæl for kryptocurrency-markedet. Hvis investorer troede, at en Bitcoin Spot ETF blev godkendt, kunne det have ført til øget optimisme om det samlede krypto-marked, herunder Bitcoin Cash, da det antyder større institutionel interesse og legitimitet for kryptokurver,” erklærede han.

Top  Bitcoin-Wale halten jetzt mehr als ein Viertel des gesamten Angebots: Was bedeutet das für den Markt?

“Jeg tror, at bitcoin cash simpelthen steg, fordi handlende flokkede til det efter gårsdagens falske Bitcoin Spot ETF-nyheder,” sagde Bernegger.

Tim Enneking, administrerende direktør for Digital Capital Management, gav også nogle ekstra input om disse seneste udviklinger.

Han beskrev bitcoin cash som “stadig adskilt fra BTC, men kæmper for at opretholde sin egen raison d’être”.

“Med hensyn til denne seneste bevægelse vil jeg sige, at den 100% er en ekko af det, BTC gør,” tilføjede han.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informativ formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste alle dine penge.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button