BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-CEO advarer om forestående korrektion: “Markedet er for stærkt gearede”

Michael Novogratz advarer investorer om en mulig nedgang i Bitcoin-prisen

I et interview med Bloomberg TV har Michael Novogratz, CEO for Galaxy Digital Holdings Ltd., advaret investorerne om en forestående korrektion i Bitcoin-værdien midt i den nuværende rally. Han forventer, at trods de imponerende gevinster for den digitale valuta i år, vil der være en korrektion forud for en markant stigning til nye, usete højder.

Novogratz forklarede, at han ikke ville blive overrasket, hvis der opstår en korrektion og konsolidering. Han nævnte muligheden for, at prisen kunne korrigere ned til omkring $50.000, før den igen stiger til et nyt rekordniveau.

“Der Markt ist im Moment zu stark gehebelt”

Novogratz diskuterede også markedets gearing og sammenlignede dagens investeringslandskab med det under opsvinget i 2021. Han påpegede, at dynamikken inden for gearingen har ændret sig, hvor institutionelle investorer spiller en mere konservativ rolle, mens mindre investorer, især millennials og Gen-Z, påtager sig betydelige risici gennem gearede positioner fra offshore-platforme.

“Ich glaube, der Markt ist im Moment zu stark gehebelt. Das passiert nach großen Runs”, sagde Novogratz. “Es wird einen Abschwung geben. Die Leute können so viel Hebelwirkung nicht aushalten.”

På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til $61.725, en stigning på 20,22 % i forhold til for en uge siden. Med Galaxy Digital som en potentiel ansøger til en børsnoteret Ethereum-spotfond (ETF), forventer CEO’en, at Securities and Exchange Commission (SEC) vil give grønt lys til Ethereum-ETF’er senere på året.

Højest BTC Spot-Handelsvolumen siden FTX-sammenbruddet

Ifølge statistikker fra Kaiko har spot-handelsvolumen for Bitcoin på centrale børser nået $34,05 mia., det højeste niveau siden FTX-sammenbruddet. Binance toppede listen med et handelsvolumen på $17,09 mia., efterfulgt af Bybit og Coinbase med henholdsvis $3,5 mia. og $2,98 mia. OKX og Kraken bidrog også væsentligt med et volumen på $2,92 mia. og $1,05 mia.

Top  Skal Ethereum Walens massive Verkäufe være en advarsel for markedet?

Samtidig sælger Bitcoin-minere deres beholdninger i forventning om den kommende halveringsbegivenhed, der falder sammen med øget markedaktivitet og stigningen i Bitcoin-prisen. Ifølge Glassnode-analyse har minerne reduceret deres beholdninger med 8.426 BTC siden begyndelsen af året, hvilket har bragt den samlede Bitcoin-beholdning ned på 1.812.482 BTC – det laveste niveau siden juli 2021.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button