BitcoinKrypto News

Bitcoin Could Reach $112,000 This Year, According to On-Chain Analytics Firm CEO

Bitcoin’s Potentielle Stigning til 112.000 US-Dollar

Realized Cap: En Nøgleindikator for Bitcoin’s Mulige Stigning

CryptoQuant’s grundlægger, Ki Young Ju, har for nylig forudsagt, at Bitcoin har potentiale til at nå en værdi på 112.000 US-Dollar i år på grund af ETF-tilførsler. Denne optimistiske forudsigelse er baseret på brugen af indikatoren “Realized Cap” til at bestemme potentielle kursmål for kryptovalutaen.

Hvad er Realized Cap?

Realized Cap er en kapitaliseringsmodel for Bitcoin, der beregner den samlede værdi af aktivet ved at antage, at den faktiske værdi af et aktiv er prisen, det sidst blev handlet til på blockchain. Dette indebærer at tilføje omkostningsgrundlaget for alle investorer for at beregne nøgletallet.

Direkte Indflydelse fra Spot-ETF-tilførsler

Det er bemærkelsesværdigt, at spot-ETF-tilførsler direkte påvirker Realized Cap. De nyligt godkendte spot-ETF’er har købt Bitcoin til relativt høje priser for at øge deres beholdninger, hvilket har øget Realized Cap.

Ifølge CryptoQuant’s CEO har Bitcoin-markedet månedligt modtaget 9,5 milliarder dollars fra spot-ETF-tilførsler, hvilket potentielt kunne øge Realized Cap med 114 milliarder dollars om året. Dette tyder på, at Bitcoin kunne opleve en betydelig stigning i år.

Muligt Kursmål for Bitcoin

Et yderligere indikator, Market Value to Realized Value (MVRV) forholdet, kan give nogle indikationer på, hvordan Realized Cap kan være relevant for spotprisen. Ifølge analysen kunne Bitcoin nå et mål på 104.000 til 112.000 US-Dollar med fortsatte ETF-tilførsler.

Det Nuværende Markedsbillede

På tidspunktet for artiklen handles Bitcoin til omkring 49.400 US-Dollar, hvilket svarer til en stigning på over 15 % i den foregående uge. Dette indikerer, at markedet allerede er forberedt på de mulige fremtidige udsving.

Top  Arthur Hayes' dristige Bitcoin-prognose: Kann der Krypto-Riese auf 1 Million US-Dollar steigen?

Det er vigtigt at understrege, at disse oplysninger udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke bør betragtes som investeringsrådgivning. Investering indebærer altid risici, og det anbefales at udføre egne undersøgelser før investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button