BitcoinKrypto News

Bitcoin: Den Store Udvikling Står på Spil i Denne Uge

Bitcoin: Den afgørende uge

Bitcoin har været genstand for stor spænding og interesse i de seneste måneder. De kommende dage vil være afgørende for den førende kryptocurrency. En vigtig ændring er ved at ændre spillet for Bitcoin.

For cirka 10 dage siden mislykkedes det for Bitcoin at bryde igennem sin 200-dages linje. Efter dette brud fulgte en nedgang på 10 procent, hvilket var en skuffelse for markedet. Aktuelt ser det dog ud til, at betingelserne er gunstige for, at Bitcoin kan lykkes i sit andet forsøg, hvilket potentielt kan ændre dynamikken for Bitcoin.

Bitcoin: Rausch oder Kater?

I den seneste tid har Bitcoin kun givet investorerne moderate resultater. De fleste opsving blev hurtigt solgt igen. Der er dog berettiget håb om, at Bitcoin snart kan bryde sin bullish flag og stige til omkring $85.000. I dette bull-marked ligger målet mellem $150.000 og $180.000 baseret på en Fibonacci-analyse.

Dette håb stammer fra, at Bitcoin synes at danne en bundstruktur i grafen, at renterne falder, at den 20-ugers linje blev holdt succesfuldt, og mange tekniske indikatorer nu drejer sig i bullish retning.

Den 4-årige cyklus

Historisk set har Bitcoin fulgt bølgeformede cyklusser på fire år. Den seneste bølge begyndte i oktober 2020 – for fire år siden. Investorer skal dog være opmærksomme på nedadgående risici, da intet er garanteret i krypto-verdenen. Ikke desto mindre ser det sjældent så lovende ud, som det gør aktuelt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Obligate forlader Hyperledger og omfavner Polygon for at maksimere potentialet af On-Chain-emission.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button