BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Dominanz auf dem Höhepunkt: Zeichen für lokalen Höhepunkt oder baldige Altcoin-Saison?

Bitcoin Dominanz og mulig Altcoin-sæson

Den seneste dominans af Bitcoin (BTC.D) på kryptomarkedet har nået sit højdepunkt siden 2021. Dette stigende dominansniveau er i tråd med en høj Bitcoin-kurs, hvilket indikerer en stigende præference for Bitcoin og dertilhørende investeringsprodukter.

Dominansen af Bitcoin har dog været genstand for bekymring blandt analytikere. Nogle mener, at det markerer et lokalt højdepunkt for mønten og antyder en mulig kortvarig kurskorrektion.

Det forestående fald i Bitcoin-dominans

Bitcoin-dominansen måler markedsandelene for den førende mønt i forhold til den samlede markedsværdi af alle andre kryptovalutaer. Aktuelt ligger den på 58,76 procent, det højeste niveau siden april 2021.

En stigende BTC.D indikerer, at Bitcoin holder en betydelig markedsandel. Da højdepunkter i dominans ofte falder sammen med markeds-toppe, betragter analytikere ofte denne metrik som en indikator for forskellige markedszykler. Nogle mener, at den nuværende stigning i BTC.D tyder på, at Bitcoin snart kan nå et lokalt højdepunkt.

Kryptoanalytikeren Elja Boom bemærkede den 14. oktober, at Bitcoin-dominansen står over for et signifikant fald, hvilket kan signalere begyndelsen på en Altcoin-sæson.

Krypto-investoren Coach K Crypto og andre eksperter deler denne opfattelse af, at Bitcoin-dominansen for dette cyklusser nået sit højdepunkt, og at en større bevægelse mod altcoins kan være forestående.

Muligheden for en Altcoin-sæson

Altcoin-sæsonen begynder, når mindst 75 procent af de 50 bedste altcoins overgår Bitcoin over en periode på tre måneder. Indtil nu har kun 20 af disse aktiver overgået Bitcoin i de seneste 90 dage. Derfor er Altcoin-sæsonen endnu ikke begyndt.

Desuden nærmer ETH/BTC-forholdet, som sporer ydeevnen af Ethereum i forhold til Bitcoin, sig sit laveste niveau i tre et halvt år. Et faldende forhold afspejler ofte en præference for Bitcoin og viser en afvigelse fra ETH og andre altcoins.

Top  Telegram-integreret kryptopengepung sats på opbevaring frem for selvopbevaring

Den næste udvikling i kryptomarkedet kan afhænge af, om Ethereum bryder det afgørende modstandsniveau i forhold til Bitcoin, hvilket kan udløse en bredere vending på kryptomarkederne og tilskynde til en større bevægelse mod altcoins.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button