BitcoinKrypto News

Bitcoin driver kursen på MicroStrategy til nye højder – hvordan påvirker kryptovalutaen selskabets strategi?

MicroStrategy: En Aktie med Potentiale

Hebelprodukter på aktien fra MicroStrategy fortsætter med at være blandt de mest handlede på Euwax. Aktiekursen har tredoblet sig i løbet af de sidste seks uger, drevet af Bitcoin. Fremadrettet vil kursen på MicroStrategy-aktien fortsat være stærkt påvirket af udviklingen i Bitcoin-kursen.

I den seneste uge tilbød MicroStrategy endnu en gang en konvertibel obligation. Obligationerne har en rente på 0,875 procent årligt og løber indtil 2031. Virksomheden planlægger at bruge provenuet fra tilbuddet til at købe flere Bitcoins og til generelle virksomhedsformål. Siden slutningen af 2020 har MicroStrategy forfulgt denne strategi med regelmæssige obligationsemissioner, som kan konverteres til MicroStrategy-aktier eller kontanter på et senere tidspunkt efter visse regler. Koncernchef Michael Saylor satser på potentialet i Bitcoin som en beskyttelse mod inflation og digitalt guld. Ifølge Bitcoin Treasuries ejer MicroStrategy i øjeblikket 205.000 Bitcoins til en værdi af 12,9 milliarder dollars ved den aktuelle kurs på 63.000 dollars.

Selvom MicroStrategy’s kerneforretning er softwareudvikling og virksomheden genererede næsten 500 millioner dollars i dette segment i 2023, er dens markedsværdi på 25,5 milliarder dollars i øjeblikket. Uden hensyntagen til softwareforretningen udgør dette en præmie på omkring 97 procent i forhold til markedsprisen på Bitcoin-positionen. At påtage sig gæld for at erhverve Bitcoins øger dog risikoen, som allerede er til stede i krypto-rallyet. En betydelig korrektion i Bitcoin-kursen kan derfor lægge pres på MicroStrategy-aktien.

Analytikerne er overvejende optimistiske på mellemlang sigt, forudsat at Bitcoin-kursen fortsætter med at stige. Godkendelsen af de første Bitcoin-ETF’er ved årsskiftet øgede efterspørgslen efter kryptovalutaen. En stærk efterspørgsel kombineret med et begrænset udbud kan fortsat drive kryptomarkedet opad. Men det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle risici, især med hensyn til gældsætning for at investere i Bitcoins.

Top  Blockchain bug resulterede i 8.761 overdrevne Bitcoin - Er blockchain teknologien virkelig sikker?

De tekniske analyser viser, at MicroStrategy-aktien har haft en række volatile bevægelser og siden februar har handlet sidelæns mellem 450 og 690 dollars. En stigning til 1.815 dollars blev efterfulgt af et fald til 1.317 dollars, hvor den testede 61,8% retracementlinien. Hvis kursen falder under dette niveau, kan det resultere i en konsolidering ned til 1.162 dollars. De kortvarige MACD- og RSI-indikatorer peger nedad, og købssignaler forventes først ved en stabilisering eller et breakout over 1.507 dollars.

I alt viser MicroStrategy aktien sig at være en flygtig investering, der er påvirket af udviklingen i Bitcoin-kursen. Investorer bør være opmærksomme på de potentielle risici ved at investere i aktien, især med hensyn til svingningerne i kryptovaluta-markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button