BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin: Er brutal Crash i kryptomarkedet – er bullenløbet ovre?

Bitcoin: Crash eller Bull-Run?

Bitcoin oplever i øjeblikket sin mest brutale korrektion siden starten af den igangværende bull run: På bare de seneste syv dage har BTC-kursen tabt mere end 10.000 $. Bjørnene drev kryptovalutaen fra en ugentlig top på 66.930 $ ned til så lavt som 49.813 $ – priser, som digitalt aktiv sidst blev set i midten af februar. Dette har ført til panik blandt investorer. Selvom flere købere straks trådte til og hjalp med at genindtage kursen til det nuværende niveau på 54.825 $.

Faldet svarer dog stadig til et tab på imponerende 25,57 %. Dog er Ethereum (ETH) blevet ramt hårdere blandt de store kryptovalutaer: Smart-kontrakt-platformen faldt fra 3350 $ til et nyt ugentligt lavpunkt på 2171 $ (-35,19 %). Her var der dog mulighed for en opsving, der kunne bringe ETH-kursen til det nuværende niveau på 2502 $. Top-Taberne de seneste syv dage inkluderer Bitcoin-Memecoin PUPS (Ordinals) (PUPS) med en nedgang på hele -51,23 %, Solana-Memecoin dogwifhat (WIF) med -41,54 %, Ethereum Name Service (ENS) med -37,69 % samt Ethena Coin (ENA) med -37,28 %. Inden for de seneste 24 timer har mange kryptovalutaer dog kunne trække vejret lettet op og delvist udligne deres tab. Dette inkluderer fx Solana (SOL) med en stigning på +14,09 % eller Binance Coin (BNB) med +8,69 % (Data fra Coinmarketcap.com).

Den globale krypto-markedsværdi er steget med +6,1 % siden i går. Den pludselige svaghed i den ledende kryptovaluta Bitcoin og mange altcoins bringer dog investorerne i bekymring: Efter en fordobling af prisen fra under 30.000 $ til over 60.000 $ i år – kunne luften måske være ved at gå af ballonen? Vil den nuværende opsving fortsætte, eller er nye all-time highs sandsynlige? Dette vil den førende krypto-analytiker, Adrian Zduńczyk, afsløre i en ny Bitcoin-prognose.

Top  Er Bitcoin Buyer en scam eller et legitimt handelssite? - En dybdegående anmeldelse for 2023

Prognose: Hvor høj vil Bitcoin være i 2025?

Chart-eksperten er overbevist om, at det nuværende lavpunkt trods sin intensitet stadig er acceptabelt. Baggrunden er, at både august og september betragtes som de værste måneder for Bitcoin og altcoins. Markederne for kryptovalutaer trækker sig normalt tilbage i denne periode. “Dette kan forklares ved sommeren med lavere transaktionsvolumener, lavere købsinteresse og profitbooking på grund af overophedede markeder på vej ind i tredje kvartal”, siger branchekenderen til sine mere end 663.000 følgere på X (tidligere Twitter). Derudover er der nu også kommet en aktiekrak i Japan, tilføjer Zduńczyk. Han forventer dog ikke nogen varige konsekvenser, tværtimod. Hans prognose er, at det er de “sidste crashs før 100.000 $”. Nye rekordpriser er lige inden for rækkevidde – fjerde kvartal 2024 bliver bullish.

Faktisk har Bitcoin en tendens til multiple korrektioner på op til -40 % i bull markets, men kommer typisk tilbage spektakulært efterfølgende. Det nuværende tilbageslag udgør derfor en attraktiv købsmulighed for investorer. Dette tror også Bitcoin-iværksætteren og branchens VIP Samson Mow. Hans prognose er, at krypto-crashet har været godt for markederne – for en pris på 1 mio. $ pr. BTC i 2025 er nu “langt mere sandsynlig”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button