Krypto News

Bitcoin er på vej mod en eksplosiv opadgående bevægelse efter at have nået nyt års højdepunkt

Der Bitcoin: En potentielt knap og dyr valuta

Der Bitcoin har skudt i vejret og nået et nyt års højdepunkt på næsten 35.000 dollars. Men dette kan muligvis kun være begyndelsen på en endnu større opadgående bevægelse, da der er opstået en eksplosiv blanding med hensyn til den fremtidige efterspørgsel. Bitcoin kan snart blive meget knap – og meget dyr.

Microsoft imponerer, Alphabet ikke så meget

I mellemtiden er regnskabssæsonen virkelig kommet i gang. Mens Microsoft imponerede på alle fronter med deres Q3-resultater, blev der fundet en lille hage i den ellers også meget overbevisende præstation hos Alphabet. Nu er alle øjne rettet mod Meta og Amazon, som vil offentliggøre deres tal henholdsvis onsdag og torsdag.

SolarEdge advarer, SMA Solar stråler

Hvor forskelligt det kan gå i samme branche, viser de to omformertilbydere SolarEdge og SMA Solar. Mens SolarEdge kom med en kraftig advarsel om indtjeningen, leverede SMA Solar ikke kun meget gode tal, men hævede også deres prognose.

Nye Tal fra ‘maydornsmeinung’

Hvordan de præsenterede tal skal vurderes, og hvordan de vil påvirke aktiekurserne, kan du finde ud af i det nye afsnit af ‘maydornsmeinung’. Derudover vil der være fokus på aktierne i Nel, Deutsche Bank, BYD og Varta.


Bemærk: Denne artikel er baseret på tilgængelige oplysninger og er informativ i sin natur. Indholdet bør ikke betragtes som finansielle råd eller anbefalinger. Foretag altid din egen research, før du træffer investeringsbeslutninger.

Top  Aktivität bei Bitcoin Walen: Zwei Wallets verschieben 1.000 BTC im Wert von 60,9 Millionen USD

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button