BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

Bitcoin-ETF: Genehmigung vor dem 10. Januar 2024 wahrscheinlich – Experten prognostizieren eine 90-prozentige Chance

En redaktionel og informativ artikel på dansk

BlackRock, NASDAQ og SEC mødes for at diskutere mulig godkendelse af Bitcoin-ETF

Den seneste diskussion mellem BlackRock, NASDAQ og SEC fandt sted den 20. december 2023 og markerede det 24. møde mellem parterne. Dette møde fører potentiel godkendelse af iShares Bitcoin Trust ETF nærmere.

Forventninger til godkendelse af ETF

Bloomberg-analytiker James Seyffart har forudsagt en 90-procent chance for en ETF-godkendelse inden den 10. januar 2024. Dette afspejler det voksende tillid til Bitcoin’s modstandsdygtighed og dens indflydelse på finansmarkedet.

Det seneste møde den 20. december 2023 var et afgørende skridt i retning af en Bitcoin-ETF. Ti delegerede – seks fra BlackRock og fire fra NASDAQ – mødtes med US Securities and Exchange Commission (SEC). Dette møde kan være af afgørende betydning, da det muligvis baner vejen for godkendelse af Bitcoin ETF-ansøgninger inden den kritiske frist den 10. januar 2024.

Analytikerens synspunkt

James Seyffart, en ETF-analytiker hos Bloomberg, har forudsagt en 90-procent chance for godkendelse af ETF’en inden den 10. januar. Han har endda bekræftet på Twitter, at BlackRock har haft endnu en samtale med SEC, hvilket er det 24. officielle møde mellem nuværende #Bitcoin ETF-indstillere.

Seyffart understregede, at tidsplanen efter hans mening ikke har ændret sig, og at det vigtigste tidspunkt ligger mellem den 8. og 10. januar. Han mener, at ETF’en højst sandsynligt vil blive godkendt inden den 10. januar.

Top  Solana: Enormt Wachstum sowohl im Netzwerk als auch im Preis - ein nachhaltiger Aufstieg oder eine Blase?

Forventninger i krypto-samfundet

Krypto-samfundet ser med spænding frem til SEC-formand Gary Genslers beslutning i januar. Det stærke engagement fra investeringsstyrer hos SEC, sammen med SEC’s deadline den 17. november for at godkende alle 12 verserende Bitcoin ETF-ansøgninger, signalerer en 90-procent chance for godkendelse inden den 10. januar 2024.

Bitcoin’s modstandsdygtighed og markedstrends

Selvom der stadig er markedsusikkerhed og udfordringer, som tidligere rapporteret om anti-Bitcoin-loven, er der stadig en stærk tro på Bitcoin’s modstandsdygtighed. Aktuelle markedsudviklinger med en Bitcoin-pris på $42,855.99 og en ugentlig vækst på 4.30% bekræfter denne tro. Det bliver stadig tydeligere, at Bitcoin og kryptovalutaer generelt er her for at blive og vil fortsætte med at påvirke finansverdenen.

*Recommended for you

  • Der von der Weltbank unterstützte CAD Trust startet ein Blockchain-Register für Emissionsgutschriften – ist VeChain daran beteiligt?
  • Lukratives Dezember-Trio: XRP und Ethereum mit Rebel Satoshi zu Weihnachten
  • Solanas Tokenized Real-World Assets steigen auf 760 Millionen Dollar*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button