BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETF godkendelse booster aktierne af kryptovaluta-selskaber i USA

Aktier af kryptovirksomheder stiger i værdi på baggrund af Bitcoin’s milepæl

Aktiemarkedet for krypto

Aktier af kryptovirksomheder, der er noteret på børser i USA, oplevede en stigning på mellem 7% og 13% i værdi før åbningen af markedet, drevet af Bitcoin, der for første gang i mere end to år overskred en markedsværdi på 1 billion dollar, og den generelt forbedrede investorstemning.

Bitcoin’s stigning og indflydelse på kryptovirksomheder

Bitcoin’s priser har konstant vundet terræn, især efter at de amerikanske værdipapirmyndigheder godkendte de første børshandlede Bitcoin-fonde (ETF’er) sidste måned.

Denne introduktion af ETF’er er blevet promoveret som et afgørende skridt for branchen, der allerede er kendt for sin tiltrækningskraft for detailinvestorer, da investorer nu har mulighed for at investere i Bitcoin uden direkte at eje aktivet.

En Bernstein-analytiker, Gautam Chhugani, udtaler: “Vi tror, at Bitcoin’s bedste dage stadig ligger foran os. ETF’en har skabt en følelse af legitimitet, som hidtil har manglet i kryptosektoren. Vi forventer, at mange af disse nye Bitcoin-entusiaster vil allokere kapital i de kommende dage, og vi mener, at Bitcoin-ETF’er eller Bitcoin-minere kunne drage fordel af dette.”

Konkrete stigninger for krypto-virksomheder

Aktierne i kryptobørsen Coinbase steg med ca. 7%, mens minere som Riot Platforms og Bitfarms oplevede stigninger på næsten 8% og 11% henholdsvis.

Ifølge dataplatformen CoinMarketCap.com har Bitcoin’s markedsværdi for første gang siden november 2021 overskredet en værdi på 1 billion dollar.

Aktuelt ligger Bitcoin’s værdi på 1,08 billioner dollar, hvilket er mere end dobbelt så meget som den største amerikanske bank, JPMorgan Chase, og nærmer sig værdien af Meta Platforms på 1,17 billioner dollar.

Top  Bitcoin når milepæl og Halving får opmærksomhed: Læs de seneste nyheder om den populære kryptovaluta her!

Den største kryptovaluta blev handlede med en stigning på 3,7% til 51.300 dollar.

Disse tendenser indikerer en stærk opadgående bevægelse for kryptoaktier og understreger den stigende interesse for kryptovalutaer blandt investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button