BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-ETF-Inflows explodieren: Fonds verzeichnen Rekord-Zuflüsse

Bitcoin-ETF-Inflows explodieren

Bitcoin-ETFs har oplevet ekstremt høje nettotilgange i de seneste dage. Amerikanske Bitcoin-fonde forvalter i dag 2,1 milliarder dollars mere end ved starten af sidste fredag.

Am Montag nåede Bitcoin-ETF’er et lokalt højdepunkt. Inden for en dag kom der netto 556 millioner dollars til. Det var den største nettotilgang siden starten af juni. Fidelity, Bitwise og Ark førte oprindeligt an i det nye vækst.

Tirsdag ændrede denne trend sig til fordel for BlackRock. iShares Bitcoin Trust har siden da haft nettotilgange på mindst 288 millioner dollars hver dag, viser Farside-optegnelser.

ETF-ekspert Eric Balchunas roses for investeringsprodukternes gennemslagskraft. Sammenlignet med guld-ETF’er kunne Bitcoin-fondene vokse væsentligt hurtigere.

“Bitcoin-ETF’er har nu for første gang mere end 20 milliarder dollars i nettotilgange. Til sammenligning har guld-ETF’er haft brug for mere end fem år til det,” sagde han i går via X.

De godkendte amerikanske Bitcoin-fonde forvalter nu lidt over 65 milliarder dollars. Den 10. januar godkendte SEC, den amerikanske børsmyndighed, landets første elleve Bitcoin-spot-ETF’er. De har kun været på markedet i ni måneder.

For Bitcoin og hele kryptomarkedet var dette en bombe. Tilhængere glæder sig over udbredelsen af Bitcoin, mens kritikere betegner den voksende magt hos enkelte aktører i branchen som en negativ udvikling.

Bitcoin-Kurs legt durch massive ETF-Inflows zu

Samtidig med de markant stigende ETF-tilgange steg også Bitcoin-kursen. På ugentlig basis er BTC tolv procent i plus og handles på tidspunktet for artiklen til 68.000 dollars.

Bitcoin2Go-stifteren Mirco Recksiek mener, at euforien også kan nå ud til den brede befolkning og hjælpe Bitcoin med at komme ind i en ny bull-marked. Vejen til en ny Bitcoin-all-time high vil dog stadig være stenet.

Top  Hvordan påvirker inflationen andre kryptokurver udover Bitcoin?

“Det er en hård kamp for Bitcoin. Selvom all-time high ikke virker så langt væk, er der stadig mindst tre hårdere modstande imellem,” skrev Recksiek på X.

Institutioner i Bullenstimmung: Auch Ethereum-ETFs wachsen

Institutionelle investorer anses for at være den største målgruppe for krypto-fonde. Omfanget af den bullish stemning blandt dem kan også ses i Ethereum-ETF’er.

De anden største kryptokurrenciers fonde har været tilgængelige i USA siden juli. Da der allerede eksisterede Ethereum Trusts og interessen hidtil ikke har været særlig høj, har investeringerne dog haft nettoudtræk på 469 millioner dollars indtil i dag.

Onsdag og torsdag lykkedes det igen Ethereum-fondene at opnå nettotilgange. Onsdag kom der 24 millioner dollars til, og torsdag yderligere 48 millioner dollars.

Det meste kapital gik til tilbudene fra Fidelity og BlackRock. Fidelitys FETH voksede med 39,6 millioner dollars. BlackRocks ETHA steg med 35,5 millioner dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button