BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-ETF tilbagekøb: Vil det blive værre?

Bitcoin-kursen stiger og nærmer sig 42.500 $: Er et nyt Bitcoin-skib på vej?

Grayscale: Verkäufe beim Bitcoin-ETF – wird es noch schlimmer?

For nylig har Grayscale Trust, der nu er omdannet til GBTC ETF, solgt massive mængder Bitcoins gennem Coinbase Prime. Med daglige salg på omkring 10.000 Bitcoins, svarende til ca. 425 millioner $, har Grayscale været en af de største sælgere på markedet. Selvom de stadig har en betydelig mængde Bitcoins, bør man ikke ignorere den stigende salgsaktivitet.

Mt. Gox Rückzahlung an Anleger: Wie viele Bitcoins werden verkauft?

Efter at Mt. Gox, en af de første og største Bitcoin-børser, blev røvet for omkring 850.000 Bitcoins i 2014, kan næsten 138.000 BTC snart blive tilbagebetalt til kunderne. Dette kan resultere i et stort antal Bitcoins, der sælges på markedet, da mange af de oprindelige investorer nu sidder på store gevinster.

US-Regierung: Fast 200.000 beschlagnahmte Bitcoins

Med næsten 200.000 Bitcoins, beslaglagt fra forskellige kriminelle sager, kunne den amerikanske regering potentielt sælge disse Bitcoins på markedet og skabe yderligere salgspress.

Celsius: Insolventes Krypto-Protokoll schickt ETH an Börsen – wann folgt BTC?

Det insolvente kryptoselskab Celsius forventes at sælge omkring 40.000 Bitcoins som en del af konkursbehandlingen, hvilket også kan bidrage til salgspresset på markedet.

Wie wahrscheinlich ist ein Bitcoin Crash?

Selv med alt dette salgspress ser Bitcoin stadig stærk ud på 42.500 $. Det kan ikke udelukkes, at nogle af disse faktorer allerede er indregnet i kursen. Den kortsigtede salgsaktivitet kan også skabe muligheder for indgangspunkter for investorer. Der er også positive faktorer, herunder Bitcoin-halvering, nye regnskabsregler for FASB og Bitcoin-ETF’er, der giver håb om et positivt 2024 for kryptovalutaer.

Top  Kan Ethereum nå 4.000 US-Dollar? Optimisme blandt investorer og analytikere stiger

Det er stadig usikkert, hvorvidt der vil være et bitcoin-krak. Kurskorrektioner kan dog give investeringsmuligheder, og projektet Bitcoin Minetrix er et eksempel herpå. Bitcoin Minetrix sigter mod at revolutionere Bitcoin-minedrift og har allerede tiltrukket 9,6 millioner $ i kapital gennem krypto-presale.

Kilder:

  • Business Insider
  • Twitter feeds fra James Seyffart, CryptoBusy, Watcher.Guru og joseline diaz salaza

Ovenstående oplysninger viser, at Bitcoin-markedet står over for betydeligt salgspress fra flere kilder. Den kortsigtede volatilitet kan være en udfordring for investorer, men det kan også skabe muligheder for dem med modstandskraft.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button