BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin ETFs endelig godkendt af BlackRock – men prisen på Bitcoin falder

I takt med at Bitcoin Exchange Traded Funds (ETFs) ankom til Wall Street, er dette blevet et omdiskuteret emne i kryptoverdenen, især efter at BlackRock, en af de største finansgiganter, indsendte sin ansøgning om dette investeringsprodukt i juni sidste år.

En milepæl for iShares Bitcoin Trust (IBIT)

Efter at BlackRock sidste uge endelig fik godkendelsen og begyndte handlen, går det godt for deres iShares Bitcoin Trust (IBIT). Fondet forvalter nu over 1 milliard dollar, hvilket gør det til den første spot-krypto-ETF, der når denne tærskel.

Robert Mitchnick, leder af digitale aktiver hos BlackRock, udtalte: “Vi er glade for, at IBIT har nået denne milepæl i den første uge, hvilket afspejler investorernes stærke efterspørgsel. Dette er kun begyndelsen.”

Bitcoin-prisen falder

På trods af successen for IBIT, ser prisen på den største kryptovaluta, Bitcoin (BTC), ikke så lovende ud. Inden for 24 timer er prisen faldet med 3% og handles nu til $41.336 ifølge CoinGecko. Dette er en markant nedgang fra sidste uges næsten $49.000.

Spekulationerne går på, at investorerne måske hiver deres gevinster ud efter den indledende ETF-hype. Nogle analytikere mener, at godkendelsen af ETF’erne allerede var indregnet i prisen, og derfor var der ingen yderligere incitament for handlende og investorer til at købe efter den officielle godkendelse.

Negative tendenser for resten af kryptomarkedet

Både Ethereum (ETH) og Solana (SOL) har også oplevet prisfald, med Ethereum faldende med næsten 3% og Solana med mere end 6% inden for 24 timer. Disse tendenser afspejler typisk Bitcoin’s bevægelser, da altcoins ofte følger markedslederen.

Top  Kryptoinvestments: Hvordan 2024 kan afhænge af godkendelsen af en Bitcoin-Spot-ETF i USA

Det er dog ikke alt negativt, da Solana har oplevet en betydelig stigning siden oktober, hvilket viser, at der stadig er muligheder for kryptohandlere, især for langsigtede investorer.

Fremtidsudsigter for kryptomarkedet

På trods af de aktuelle negative tendenser, har kryptomarkedet generelt været i en opadgående trend siden december, med øget interesse fra institutionelle investorer. Med Bitcoin-ETF’er, der nu endelig er en realitet i USA, er der store forventninger til markedets bevægelser, da det venter på at nå de trillioner dollars, som er blevet lovet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button