BitcoinKrypto News

Bitcoin ETFs erreichen Rekordvolumen på 2,4 milliarder USD og får kursen til at stige med 9,49 procent på 24 timer.

Bitcoin ETFs nåede rekordvolumen på 2,4 milliarder USD

Bitcoin Exchange Traded Funds (ETFs) har nået en milepæl med et samlet volumen på 2,4 milliarder USD. Denne stigning blev ledet af iShares BTC ETF fra BlackRock, som stod for hele 55 procent af tilstrømningerne.

Dette imponerende vækst blev suppleret af en markant prisstigning, hvor prisen steg med 9,49 procent inden for 24 timer og nåede 56.339 USD.

Bitcoin ETF Volumen stiger i takt med kursstigningen

En nylig rapport afslørede, at ni ud af de elleve nyligt godkendte BTC ETFs oplevede en rekordtilstrømning på 2,4 milliarder USD inden for 24 timer. Eric Balchunas, der delte oplysningerne på X, kommenterede:

“Et nyt rekordniveau er blevet nået: De nyligt introducerede ni Bitcoin ETFs har i dag opnået en imponerende værdi på 2,4 milliarder USD i volumen. Dette overgår marginalt lanceringens dag og næsten fordobler den gennemsnitlige daglige værdi.”

Desuden bemærkede Balchunas den bemærkelsesværdige stigning i iShares Bitcoin ETF fra BlackRock, som bidrog med ca. 1,3 milliarder USD til den samlede nettostrøm på 2,4 milliarder USD, svarende til cirka 55 procent af det samlede beløb. Flere andre kendte selskaber som Fidelity, Franklin Templeton, Invesco, VanEck, WisdomTree, Hashdex, Bitwise og Valkyrie spillede også en rolle i denne positive udvikling.

Aktuelt oplever Bitcoin en kursstigning på cirka 9,49 procent inden for 24 timer, hvilket placerer prisen på 56.339 USD.

ETF Popularitet driver BTC Kursen opad

Den stigende popularitet af Bitcoin ETFs forventes at have en fortsat positiv indvirkning på kursen, da ETF’erne er sikret med reelle mønter. Institutioner, der tilbyder ETF’er, skal understøtte andelene med faktiske BTC.

Top  Mastercard danner centralbank digital valuta (CBDC) program sammen med Ripple og Consensys

Før godkendelsen af ETF’erne i januar var der dog spekulationer om, hvorvidt ETF-produkterne rent faktisk ville være dækket af aktivet. Nogle argumenterede, at en fiasko for ETF’erne kunne have haft katastrofale konsekvenser for BTC.

“Hvis Bitcoin ETF’er bare er ‘penge ind, penge ud’, er de så ikke bare BTC på papir? Det ville sandsynligvis være det værste, der kunne ske, og det kunne føre til en uendelig nedgang i prisen.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button