BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETFs fortsætter med at tiltrække investorer, mens handlende forbliver optimistiske

Det seneste marked for Bitcoin-ETF’er viser en stigende interesse, på trods af den ustabile pris på BTC. Mens prisen på Bitcoin har svinget mellem 40.000 og 43.000 USD, har handlen med ETF’er fortsat med betydeligt volumen. ARKB fører i volumen, tæt efterfulgt af FBTC. Selvom Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) har oplevet et fald, har andre ETF’er set en stigning i handlen.

Denne dynamik indikerer en ændrende landskab på kryptomarkedet. Hvis den vedvarende interesse fører til en øget efterspørgsel efter Bitcoin, kan det potentielt modvirke nedadgående pres på prisen. På nuværende tidspunkt handles BTC til 42.984,29 USD, med en stigning på 2,01 % inden for de sidste 24 timer.

Desuden viser den nuværende nedadgående tendens for Relative Strength Index (RSI) af BTC en manglende øjeblikkelig opadgående momentum. På trods af dette forbliver handlende optimistiske. Der er blevet registreret 22.000 BTC-optioner, der stod til udløb, hvor Put Call Ratio (PCR) lå på 0,66, hvilket indikerer en højere andel af optimistisk stemning blandt handlende. Maxpain-punktet blev fastsat til 42.000 USD, mens den samlede værdi af optionssættet ramte 960 millioner USD.

Det er kun tiden, der vil vise, om handlernes optimisme vil bære frugt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Sammeklage mod Robinhood Markets afvist af amerikansk appeldomstol på forbundsplan

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button