BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETFs har indsamlet over 200.000 Bitcoins på mindre end en måned: Hvad betyder det for markedet?

Nogle af de første Bitcoin-Spot-ETF’er har samlet mere end 200.000 Bitcoins på mindre end en måned, hvilket demonstrerer det voksende tillid til Bitcoin fra investorerne. Denne vækst har en tæt korrelation med stigningen i Bitcoin-prisen, hvilket indikerer øget accept af Bitcoin-investeringer i mainstream-markedet.

Den største af disse ETF’er er IBIT fra BlackRock, der ifølge data fra K33 Research har det højeste forvaltede kapital blandt de nye ETF’er. IBIT holder omkring 80.000 BTC (ca. 3,7 mia. $), tæt fulgt af Fidelitys FBTC, der holder over 68.000 BTC (ca. 3,2 mia. $).

Den hurtige akkumulation af Bitcoins af disse fonds viser deres betydelige indflydelse på markedet og understreger deres rolle i at fremme investorernes interesse for kryptoinvesteringer. Desuden udgør denne akkumulation næsten 1 % af det samlede Bitcoin-udbud på 21 millioner BTC og overstiger dermed den samlede beholdning af alle store Bitcoin-investorer som MicroStrategy og Tether.

Markedet viser også, at IBIT har overhalet GBTC fra Grayscale i handelsvolumen. Dette afspejler den positive markedreaktion på tilgængeligheden af Bitcoin som en investerbar aktivklasse gennem traditionelle finansinstrumenter.

Alt i alt er disse udviklinger positive for Bitcoin og vidner om en stigende institutionel deltagelse i krypto-investeringer. Med markedets vækst og øget tillid til Bitcoin kan dette være et afgørende øjeblik for kryptomarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-Kurs stabil og venter på vigtige US-Wirtschaftsereignisse: Hvad kan det betyde for kryptomarkedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button