BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-ETFs i USA oplever gigantiske nettozufloder på over en halv milliard dollars

Bitcoin-ETFs oplever en enorm tilstrømning af kapital i USA

Rekordstor tilstrømning af kapital til Bitcoin-ETFs

Den amerikanske marked for børshandlede Bitcoin-Spot-Fonde (ETFs) har set en historisk tilstrømning af kapital. Den 14. oktober blev der inden for en dag tilført mere end en halv milliard amerikanske dollars til disse ETF’er, hvilket markerede det største daglige kapitalindskud på over fire måneder.

Bitcoin når et to-ugers højdepunkt

Samtidig med denne massive tilstrømning af kapital steg Bitcoin (BTC) til et to-ugers højdepunkt på 66.500 amerikanske dollars. ETF Store Præsident Nate Geraci beskrev dagen som en “Monstertag” for BTC-Spot-ETF’er og bemærkede, at de nu sigter mod at nå en samlet kapitaltilstrømning på 20 milliarder dollars inden for de seneste 10 måneder.

Vigtige aktører i kapitaltilstrømningen

Den største kapitaltilstrømning kom til Fidelity Wise Bitcoin Origin Fund (FBTC), der modtog 239,3 millioner dollars. Derudover fik Bitwise Bitcoin ETF (BITB) over 100 millioner dollars, mens iShares Bitcoin Trust (IBIT) fra BlackRock modtog 79,6 millioner dollars.

Sammenligning med guld-ETF’er

Et interessant perspektiv på Bitcoin-ETF’er blev leveret af lederen af ETF-analyse hos Bloomberg, Eric Balchunas. Han sammenlignede Bitcoin-ETF’er med guld-ETF’er og bemærkede, at selvom guld har nået et rekordhøjt niveau 30 gange i år, har guld-ETF’er kun set en samlet kapitaltilstrømning på 1,4 milliarder dollars sammenlignet med Bitcoin-ETF’ernes over 19 milliarder dollars.

Ethereum-ETF’er mangler momentum

På den anden side havde Ethereum-ETF’er ikke samme succes som deres Bitcoin-modstykker. Bitwise, VanEck, Franklin og Grayscale havde nul nettoindskud, mens Fidelity og Invesco havde små indskud. BlackRock iShares Ethereum Trust (ETHA) modtog dog 14,3 millioner dollars, hvilket bragte det samlede beløb op på 17 millioner dollars.

Top  Er Bitcoin-kursen på vej op - er det sidste chance for at købe under 50.000 dollars?

I en tid med stigende interesse for digitale valutaer ser det ud til, at Bitcoin-ETF’er trækker en betydelig mængde kapital, mens Ethereum-ETF’er endnu ikke har formået at opnå samme momentum.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button