BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-ETFs under pressure: What’s behind the massive outflows?

Krypto-Markedet under pres i USA

Krypto-markederne over hele verden er under pres, især i USA, hvor investorer sidste uge trak 725,7 millioner dollars ud af krypto-investeringsfonde. Dette er den største ugentlige tilbagetrækning siden marts og har især påvirket Bitcoin-ETF’er, som stod for størstedelen af tilbagetrækningerne med 643 millioner dollars. Ethereum-fonde fulgte efter med et tab på 98 millioner dollars, primært på grund af Grayscale Ethereum Trust, der for nylig blev omdannet til en Spot-ETF.

Zinspolitik og Unsicherheit in den USA

En hovedårsag til investorenes tilbagetrækning er usikkerheden om den fremtidige rentepolitik hos den amerikanske centralbank Federal Reserve. Efter offentliggørelsen af økonomiske data, der var stærkere end forventet, forventede mange investorer, at Federal Reserve kun ville sænke renten med 25 basispoint i stedet for 50 basispoint. Denne spekulation har ført til tilbageholdenhed med risikofyldte investeringer som kryptokurrency, da de betragtes som særligt sårbare i et højtrentemiljø. Bitcoin-kursen, der toppede på 73.700 dollars i marts 2024, faldt for nylig til 56.400 dollars, hvilket svarer til en nedgang på 3 procent på en uge.

I modsætning til USA oplevede nogle krypto-investeringsfonde i Europa tilstrømning af midler, især i Solana-investeringsprodukter, som tiltrak 6,2 millioner dollars i ny kapital. Solana, som i øjeblikket er den femtestørste kryptokurrency efter markedskapitalisering, steg med 1 procent til 133 dollars sidste uge.

Bitcoin-ETF’er lider under makroøkonomisk usikkerhed

Afvigelserne i USAs krypto-ETF’er og Bitcoin-kursens tilbagegang afspejler den generelle markedssentiment, der er blevet udløst af makroøkonomisk usikkerhed. Især Bitcoin-ETF’er, som blev godkendt af den amerikanske SEC i januar 2024 efter års bestræbelser, har lidt, med otte på hinanden følgende dage med tab. Samlet set blev der i løbet af denne tid trukket næsten 1,2 milliarder dollars ud af Bitcoin-ETF’er.

Top  DOGE Wale reduzieren Aktivität - Was bedeutet das für den Dogecoin Kurs?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button