BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer: Sådan bevæger de sig i dag

Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano og andre kryptokurser i bevægelse

Den seneste udvikling på kryptomarkedet viser, at Bitcoin-kursen er steget med 0,09 procent og nu ligger på 67.635,66 US-Dollar. Samtidig er Bitcoin Cash også steget med 0,09 procent og er nu oppe på 466,07 US-Dollar. Ethereum derimod er faldet med -1,12 procent og ligger nu på 3.721,66 US-Dollar.

Litecoin og Ripple

Litecoin oplever en nedgang på -1,03 procent, hvor kursen nu står på 82,64 US-Dollar. Ripple er derimod næsten uændret og ligger på 0,5205 US-Dollar.

Cardano, Monero og IOTA

Cardano har også kun bevæget sig minimalt og ligger på 0,4502 US-Dollar. Monero derimod har oplevet en stigning på 2,17 procent og er nu på 143,25 US-Dollar. IOTA står stort set stille med en kurs på 0,2203 US-Dollar.

Verge, Stellar, NEM, Dash og NEO

Verge og NEM ligger stabilt på henholdsvis 0,0058 US-Dollar og 0,0369 US-Dollar. Stellar er faldet lidt og er nu på 0,1063 US-Dollar. Dash har haft en tilbagegang på -0,50 procent og ligger på 29,64 US-Dollar. NEO har også oplevet en nedgang på -1,45 procent og ligger nu på 14,64 US-Dollar.

I alt viser markedet for cryptocurrency en blanding af små stigninger og fald, hvilket afspejler den generelle volatilitet på dette marked. Det er vigtigt for investorer at følge udviklingen tæt og være opmærksomme på de forskellige faktorer, der kan påvirke kursudviklingen for de enkelte kryptokurser.

Top  Selvannoncering efter datadeling fra bitcoin.de: Er selvindberetning hensigtsmæssig?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button