BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Bitcoin, Ethereum, und mehr: Aktuelle Kursentwicklungen am Donnerstagvormittag.

Bitcoin og andre kryptokurser: Dagens værdi

Bitcoin er i dag steget til en værdi af 61.379,13 amerikanske dollars. Dette repræsenterer en stigning på 0,32 procent i forhold til den foregående dag, hvor prisen var på 61.180,94 amerikanske dollars.

Bitcoin Cash og Ethereum

Bitcoin Cash oplever også en stigning, da prisen er steget med 0,41 procent til 450,30 amerikanske dollars. Samtidig er Ethereum-prisen steget med 0,55 procent til 2.990,80 amerikanske dollars.

Andre populære kryptokurser

Litecoin, Ripple og Cardano

Litecoin-kursen er faldet med -0,11 procent, hvilket svarer til en værdi på 81,52 amerikanske dollars. Ripple har holdt sig stabil med en mindre stigning til 0,5181 amerikanske dollars, mens Cardano har oplevet en stigning på 0,64 procent til 0,4562 amerikanske dollars.

Monero, IOTA og Verge

Monero har oplevet en nedgang på -0,50 procent til en værdi af 131,03 amerikanske dollars. IOTA holder sig stabil omkring 0,2201 amerikanske dollars, mens Verge er steget en smule til 0,0052 amerikanske dollars.

Stellar, NEM og Dash

Stellar og NEM har begge oplevet små ændringer med Stellar, der ligger på 0,1070 amerikanske dollars, og NEM på 0,0377 amerikanske dollars. Derimod er Dash faldet med -0,60 procent til en værdi på 29,27 amerikanske dollars.

NEO

NEO-kursen er steget med 1,01 procent til 15,40 amerikanske dollars sammenlignet med dagen før. Det ser ud til, at NEO har klaret sig godt på markedet.

Dagens kryptokursudvikling viser en blanding af stigninger og fald, hvilket afspejler den generelle volatilitet i kryptomarkedet. Det er vigtigt for investorer at holde sig opdateret på markedet og de seneste udviklinger for at træffe informerede beslutninger.

Top  Vom Schauspieler zum Kryptokritiker: Ben McKenzie enthüllt die dunkle Seite der Kryptowährungen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button