BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Bitcoin-Experte: Kurs von 200.000 USD bis 2025 möglich

Matt Hougan, der Chief Investment Officer von Bitwise, har fremsat en betydelig kursforudsigelse for Bitcoin og Ethereum i 2025.

I et YouTube-interview forklarede han årsagerne til denne dristige prognose.

Tre grunde til, at Bitcoin-kursen kan nå 200.000 USD inden 2025

Hougan nævnte tre hovedfaktorer for sin positive vurdering. Disse faktorer er baseret på de amerikanske valg, store mængder ubrugt kapital og den langsigtede virkning af Bitcoin ETF’er. Politisk argumenterede Hougan for, at både en krypto-venlig præsident som Donald Trump, og en neutral præsident som Kamala Harris, kunne have en positiv eller i det mindste ikke negativ indflydelse på BTC.

U.S. Præsidentvalg

Hougan påpegede, at Trump havde en 58,9% chance for at blive genvalgt som præsident. Samtidig sprang Bitcoin-kursen også over 67.000 USD, da investorer tror, at Trump kunne implementere politikker, der ville fremme betydelig vækst på markedet.

Stor mængde ubrugt kapital

Hougan afslørede, at mange store investorer endnu ikke er indtrådt på markedet og venter på mere politisk og regulatorisk klarhed. Dog, hvis Bitcoin-kursen fortsætter med at stige, kan disse investorer overveje at komme ind på markedet tidligere.

Langsigtet potentiale af Bitcoin-ETF’er

Hougan, tidligere CEO for ETF.com, mener, at strømmen af 20 milliarder USD det første år med nye ETF’er er en stor succes. Han betonede, at Bitcoin-ETF’er stadig er i deres spæde start, ligesom guld-ETF’er var det.

Hougans BTC-kursprognose

Hougan forudsagde, at BTC ville nå et nyt all-time-high inden årets udgang og gentog, at BTC-kursen kunne nå 200.000 USD inden 2025.

Top  Donald Trump lancere officielt World Liberty Financial, mens markedet forbereder sig på en potentiel rentenedsættelse og Bitcoin holder sig tæt omkring 60.000 dollar.

Ethereum’s potentiale

Hougan udtrykte også optimisme omkring Ethereum, som han mener er undervurderet på grund af konkurrerende Chains på markedet. Dog forbliver Ethereum den førende platform for DeFi-applikationer, stablecoins og tokenisering. Med regulatoriske og teknologiske fremskridt kunne Ethereum ligeledes nå en ny rekordhøj kurs inden 2025.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button