BitcoinKrypto News

Bitcoin for to milliarder euro beslaglagt i storstilet sag om ulovlig filmdistribution

Den største mængde bitcoins nogensinde er blevet sikret under en efterforskning i Dresden. En mistænkt i en efterforskning afleverede 50.000 bitcoins til det tyske Bundeskriminalamt, svarende til en værdi af to milliarder euro baseret på den aktuelle kurs. Baggrunden er en efterforskning af to mænd på 37 og 40 år, som menes at have drevet en ulovlig hjemmeside kaldet Movie2k.to, hvor de mellem 2008 og 2013 har distribueret over 880.000 kopier af film. Mistænkte modtageres angiveligt købt bitcoins med indtægterne fra denne ulovlige virksomhed.

De pågældende efterforskes for mistanke om ulovlig udnyttelse af ophavsretligt beskyttede værker og efterfølgende hvidvaskning af penge. Der er endnu ikke blevet rejst sigtelse mod dem ifølge Patrick Pintaske, talsmand for Generalstaatsanwaltschaft i Dresden. BKA har endnu ikke besluttet, hvordan de beslaglagte bitcoins vil blive behandlet, mens efterforskningen blev støttet af FBI og en IT-forensisk ekspertfirma i München.

Sachsen har oprettet en egen efterforskningsenhed kaldet Ines i 2004 for at bekæmpe strukturelle og alvorlige sager om situationel korruption. Enhedens opgaver inkluderer også forfølgelse af alvorlig organisatorisk kriminalitet, herunder finans- og bankforhold. Efterforskningen i dette tilfælde er blevet håndteret af denne enhed, der har specialiseret sig i at håndtere betydningsfulde sager om organiseret kriminalitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Donald Trump truer: USA kan blive verdens Krypto-Hovedstad

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button