BitcoinKrypto News

Bitcoin fortsætter med at stige: Nærmer sig rekordhøjt niveau

Kryptomarkedets højdespring fortsætter

Den seneste udvikling på kryptomarkedet viser en stadig stigning i priserne på digitale valutaer. Bitcoin, den største kryptovaluta efter markedsværdi, har set sin pris stige på handelsplatformen Bitstamp til så højt som 59.500 dollars. Dette er det højeste niveau siden slutningen af ​​2021, og det historiske rekordhøje niveau fra samme år nærmer sig gradvist, kun cirka 10.000 dollars eller godt 15 procent væk. Med det tempo, som kursrallyet har haft på det seneste, kunne dette niveau nås inden længe, da Bitcoin er steget med næsten 40 procent siden begyndelsen af ​​året.

Effekten af Bitcoin-halving

Kryptoeksperten Timo Emden fra Emden-Research forklarer, at det primære trækplaster for Bitcoin stadig er det forestående Bitcoin-halving i april. Dette er en begivenhed, hvor belønningen for at verificere Bitcoin-transaktioner halveres, hvilket resulterer i en langsommere vækst i udbuddet af Bitcoin. Historisk set har dette ofte ført til kursstigninger.

Interessen stiger med rekordhøjder

Emden påpeger også, at den nærliggende rekordpris for Bitcoin tiltaler investorerne. “Anleger befinden sich im Gipfelfieber und lechzen nach neuen Rekordmarken,” siger han. Den historiske højeste pris på knap 69.000 dollars blev nået i november 2021, men efterfølgende oplevede Bitcoin en stejl nedtur, der sendte prisen ned til 15.000 dollars på få måneder.

Stigningen understøttes af nye investeringsmuligheder

En væsentlig årsag til den seneste stigning i Bitcoin-kursen er introduktionen af specielle amerikanske fonde, der giver mulighed for at spekulere i Bitcoin’s værdi uden at besidde valutaen direkte. Disse Spot-ETF’er blev godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC i januar og har siden tiltrukket en betydelig mængde kapital. Ifølge US-banken JPMorgan er interessen fra småinvestorer steget markant siden introduktionen af disse fonde.

Top  DAX når nyt all-time high - positive udsigter for fortsat stigning

Kryptomarkedet har derfor set en vedvarende stigning i investorer og interesse, understøttet af forskellige faktorer som Bitcoin-halving, rekordhøje priser og nye investeringsmuligheder. Investorer følger spændt med på udviklingen, mens markedet fortsætter med at vise styrke.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button