BitcoinKrypto News

Bitcoin fortsætter sit opadgående spor med en stigning på 3 procent – nærmer sig Allzeithoch

Bitcoin-bullmarkedet fortsætter: ETF’er oplever betydelige kapitaltilstrømninger

Det er tydeligt, at markedet er på vej opad igen, da Bitcoin stiger med 3 procent på bare 24 timer og når over 71.000 USD. Det rekordhøje niveau på 73.737 USD er kun få procent væk. Men hvad venter der for den populære kryptovalutas kurs?

Man kan se, at optimismen er vendt tilbage, især når man ser på kapitaltilstrømningerne til Bitcoin ETF’er. I går, den 4. juni, blev der samlet ind 887 millioner USD i BlackRock, Fidelity og andre indeksfonde – det næsthøjeste beløb, siden de blev lanceret i januar i år.

FBTC fra Fidelity er den ETF, der topper listen med en nettotilførsel på 378,7 millioner USD og har allerede cirka 165.000 Bitcoin. Den vedvarende efterspørgsel på BTC-fondsprodukter på de traditionelle finansmarkeder ser ud til at være hovedårsagen til den digitale guld præstations top. Kapital er strømmet ind i ETF’er i 16 dage i træk.

På nuværende tidspunkt er 853.000 BTC, værd 13 milliarder USD, i beholdning hos ETF-sponsorerne, hvilket repræsenterer 4,3 procent af den samlede Bitcoin Supply. Det skal understreges, at Bitcoin ETF’er er de mest succesfulde indeksfonde i børshistorien.

Miners fortsætter med at liquidere deres BTC

Men hvorfor faldt Bitcoin efter halveringen i første omgang? Faktisk har reduceringen af blokkens tilskud presset minerne. Ifølge data fra Glassnode har minerne været nødt til at liquidere dele af deres BTC-beholdninger.

Disse liquidationer har naturligvis skabt et vis salgspres på markedet og kan have presset prisen ned. Spørgsmålet er nu, om slutningen på salgene er i sigte. Hvis det er tilfældet, kan udbuddet af BTC på markedet igen blive knapt, hvilket ville være positivt for prisen.

Top  Bitcoin-Mining: Wasserverbrauch steigt - Lösungsansätze dringend nötig

André Dragosch fra ETC Group mener dog, at Bitcoin-liquidationerne fra minerne kan fortsætte et stykke tid endnu, da de står over for lavere minedriftsindtægter.

Hvis denne bølge af liquidation fortsætter, kan det all-time high muligvis blive udfordret.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button