BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin forventes at stige til seks tal i dette bullmarked: Analyse fra Standard Chartered Bank

Bitcoin og Ethereum forventes begge at stige markant i det kommende år ifølge prognoser fra Standard Chartered. Finansanalytikerne Geoff Kendrick og Suki Cooper fra den britiske bank har revideret deres tidligere estimater og ser optimistisk på fremtiden for de to populære kryptovalutaer.

Bitcoin potentielt på vej mod 150.000 USD i år

I deres seneste prognose har analytikerne hos Standard Chartered opjusteret forventningerne til Bitcoin. Tidligere estimerede de en værdi på 100.000 USD for Bitcoin i løbet af dette år, men nu forventer de, at den populære kryptovaluta kan nå helt op til 150.000 USD inden udgangen af 2021.

Hvad driver væksten?

Den stigende interesse for Bitcoin kan tilskrives flere faktorer. For det første sammenlignes kryptovalutaen i stigende grad med guldens markedsværdi. Derudover har de nyligt lancerede Bitcoin Spot ETFs i USA tiltrukket investorer og ses som en vigtig del af et diversificeret investeringsportfolio.

Ethereum også på vej mod nye højder

Ethereum, den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin, forventes også at opleve markant vækst i det kommende år ifølge Standard Chartered-analytikerne. De forudsiger, at Ethereum kan nå en værdi på 8.000 USD ved udgangen af 2021.

Fremtidsudsigter for Ethereum

Analysen fra Standard Chartered forudser også et lysende år for Ethereum i 2022. De forventer en værdi på 14.000 USD for Ethereum, hvilket vil markere en betydelig stigning i forhold til de nuværende niveauer.

I lyset af disse positive prognoser ser det ud til, at både Bitcoin og Ethereum har lovende udsigter for det kommende år og 2022. Med investorinteressen i kryptovalutaer stigende og nye investeringsmuligheder, såsom ETF’er, der skaber spænding på markedet, er det en spændende tid for kryptoentusiaster og investorer.

Top  BTC-Prisbulle i Fibonacci-showdown: Analyse af nøgleindikatorer og handelsaktivitet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button