BitcoinKrypto News

Bitcoin-futures-ETF BITO von ProShares wird von Konkurrenz durch Bitcoin-Spot-ETFs herausgefordert: Positiver Einfluss laut ProShares CEO.

Artiklen kan være formateret som følger:

Bitcoin Strategy ETF BITO – Konkurrence styrker positionen

Påbegyndelsen af 2024 markerede en bemærkelsesværdig begivenhed for kryptoindustrien, da Securities and Exchange Commission (SEC) i USA godkendte hele elleve Bitcoin-Spot-ETFs. Denne beslutning introducerer en ny form for investeringsmuligheder til markedet, som vækker interesse og skaber konkurrence for eksisterende produkter som den allerede etablerede Bitcoin-Futures-ETF BITO fra ProShares.

ProShares introducerer den første Bitcoin-Futures-ETF

I oktober 2021 lancerede ProShares den første Bitcoin-Futures-ETF i USA under navnet Bitcoin Strategy ETF (BITO). Dette skabte muligheden for, at flere investorer kunne få adgang til kryptovalutaer via et etableret og reguleret investeringsprodukt, uden behov for oprettelse af separate kryptovalutakonti og tegnebøger. ProShares’ CEO, Michael Sapir, sammenlignede lanceringen af BITO med tidligere milepæle inden for finansielle produkter, herunder de første aktie-ETF’er og guld-ETF’er.

SEC godkender Bitcoin-Spot-ETFs

I begyndelsen af 2024 godkendte SEC hele elleve Bitcoin-Spot-ETF’er, der adskiller sig fra Futures-ETF’er ved at have faktiske Bitcoin-beholdninger som underliggende aktiv i stedet for futures-kontrakter. Dette skaber nu en dikkedarer konkurrence og nye muligheder for investorer.

ProShares ser fordele gennem konkurrence

Selv med den øgede konkurrence fra de nye Spot-ETF’er, ser ProShares positive aspekter ved udvidelsen af markedet. Ifølge Simeon Hyman, investeringsstrateg hos ProShares, har BITO oplevet effektive handelsvolumener, og det forventes, at de nye tiltag vil forbedre både det kommercielle og operative aspekter af BITO. Dette blir set som en mulighed for at frigøre yderligere potentiale for ETF’er baseret på Bitcoin-futures.

Top  Bitwise's 10 Bullish Prognoses for 2024 - What Can We Expect in the Crypto Market?

Konkurrence fra BlackRock

Det skal dog bemærkes, at handelsvolumenerne for BITO har holdt sig stabile, men at en konkurrerende Bitcoin-ETF fra BlackRock ved navn “iShares Bitcoin Trust” (IBIT) har overhalet BITO i handelsvolumen. Det står således hen i det uvisse, om BITO vil fortsætte med at være populær eller måske blive overhalet af konkurrenterne.

I slutningen af dagen tyder alt på, at konkurrencen om krypto-ETF’er kan gavne investorerne gennem øget diversifikation og forbedret transparens i markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button