BitcoinKrypto News

Bitcoin genopretter sig efter kursfald: Geopolitiske risici truer dog fortsat handlen

Bitcoin opfordring efter kursfald

Bitcoin har set et let opsving efter at have oplevet kursfald de seneste to handelsdage. På Bitstamp-handelsplatformen blev den ældste og mest kendte kryptocurrency handlet til 61.700 $ onsdag formiddag, efter at kursen tidligere på natten var faldet til 60.164 $. I weekenden blev Bitcoin handlet til over 65.000 $. Tirsdag og natten til onsdag var Bitcoin under salgspres på grund af en generel kursnedgang på finansmarkederne. Den eskalerede geopolitiske situation i Mellemøsten betød, at investorerne undgik risikofyldte investeringer. Israels premierminister Benjamin Netanyahu lovede gengældelse efter det iranske missilangreb mod sit land.

Gegenreaktion auf geopolitisk usikkerhed

Onsdag så vi imidlertid en modreaktion på Bitcoin, da det blev klart, at markedets reaktioner på det iranske angreb var begrænsede. Ifølge markedsanalytiker Timo Emden fra Emden Research forbliver de geopolitiske risici dog en usikkerhedsfaktor for Bitcoin-handlen i de kommende dage. “I tilfælde af yderligere eskalering af konflikten truer et fald under det psykologisk vigtige 60.000-dollar-mærke,” sagde Emden.

Støttet af spekulation om lavere renter

På den anden side understøttes Bitcoin stadig af spekulationer om faldende renter. Da kryptocurrencies ikke giver rente, øger udsigten til faldende officielle rentesatser fra store centralbanker som den amerikanske Federal Reserve eller Den Europæiske Centralbank (ECB) efterspørgslen efter Bitcoins. En betydelig inflationstilbagegang og udtalelser fra ECB-præsident Christine Lagarde har antydet yderligere rentenedsættelse i oktober.

Ustadige kursbevægelser

Efter rekordhøjden i marts på næsten 74.000 $ har der været betydelige kursbevægelser for Bitcoin de seneste måneder.
Kilde: dpa-AFX

Top  Aktiemarkt trodser inflationsdata - Commerzbank-aktie stiger med 19 procent

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button