BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin greift die nächsten Widerstände an – Wo liegt die Reise hin?

Bitcoin kæmper med at bryde de næste modstandsniveauer på 42.500 og 43.800 dollars

Aktuelt forsøger Bitcoin-kursen igen at bryde modstanden på 42.500 dollars. Det kan endda ske, at den største kryptovaluta i verden formår at bryde den næste modstand på knap 44.000 dollars.

Når man ser på Bitcoins kursudvikling, viser det sig igen en tydelig opadgående trend. Hvis Bitcoin bryder de næste to modstande, kan det fortsætte opad.

Bitcoin bliver ved med at holde stand i modstandszone

Teknisk set formår Bitcoin i øjeblikket ikke at blive slået ud. Verdens største kryptovaluta forbliver let over modstands-zonen på 42.000 dollars og har allerede brudt flere milepæle mellem 42.500 og 43.000 dollars.

Desværre var der stop ved 43.800 dollars med yderligere prisstigninger. BTC skal derfor først vedvarende passere næsten 44.000 dollars. Da ugens højdepunkt ikke blev sat, er der i øjeblikket en lille korrekturperiode, der potentielt kan få prisen ned til 41.650 dollars.

Først når toppen på 43.800 dollars er vedvarende brudt, er der mulighed for yderligere stigninger. Modstanden ved 43.250 dollars synes i øjeblikket at være for stærk. En gennembrud kunne dog resultere i yderligere stigninger.

Næste stop ligger så på 44.500 dollars og endda på 45.000 dollars. Derefter er der flere modstande, der kan bremse kursen. Hvis det lykkes at bryde disse modstande, kan det dog gå endnu højere op.

Top  Krypto-Schwergewicht Galaxy Digital mit Rekordgewinnen im ersten Quartal: Wie lange spaltet die Politik die Krypto-Community noch?

Hvis modstandene er for stærke for Bitcoin, er faldende kurser ikke usandsynlige

Selvfølgelig afhænger Bitcoins videre kursudvikling af, at modstandene brydes. Hvis dette ikke lykkes vedvarende, er faldende kurser mulige, hvilket kan få kursen ned på omkring 41.000 dollars.

Bitcoin faldt onsdag kl. 12:26 med -0,89 procent til 42.529,11 dollars, efter at kursen dagen før lå på 42.911,95 dollars. Dette viser det aktuelle momentum på markedet, der generelt gerne vil opad, men som oplever vanskeligheder på grund af de forskellige modstande.

Ifølge forskellige meninger er stemningen på Bitcoin-markedet i øjeblikket snarere bullish, og Fear & Greed-Index viser “Greed”, hvilket antyder en positiv holdning blandt investorerne. De vigtigste støtteniveauer ligger på 41.532, 41.045 og 40.394 dollars, mens de vigtigste modstandsniveauer ligger på 42.670, 43.321 og 43.808 dollars. Flere tekniske indikatorer signalerer en bullish prognose for Bitcoin, selvom den relative styrkeindeks (RSI 14) med en værdi på 48,72 er neutral.

Forventningerne til Bitcoins langsigtede udvikling er blandede. På den ene side er der prognoser, der forudsiger en stigning i prisen til over 180.000 dollars i 2025 efter Bitcoin-halveringen i 2024. På den anden side forventer nogle analytikere på kort sigt et større fald til omkring 26.000 dollars i februar 2024, før en langvarig bull marked sætter ind.

Bitcoin ETF’er og den langsigtede trend kan være positive nyheder for Bitcoin

Etableringen af Bitcoin ETF’er kunne også spille en vigtig rolle i prisudviklingen. De langsigtede virkninger af en Spot ETF kunne øge interessen for Bitcoin og dermed øge prisen.

Den stigende accept af kryptovalutaer i Europa og den voksende positive stemning kunne også have en positiv indvirkning på Bitcoins pris. En undersøgelse fra Binance viser, at 73 % af europæerne har en positiv holdning til digitale valutaer, og 55 % bruger dem til regelmæssige transaktioner.

Top  Vitalik Buterin appellerer til DeFi-sektoren om større bæredygtighed og tilbagevenden til oprindelige principper

Samlet set kan det siges, at den kortsigtede udvikling af Bitcoin er usikker, med potentiale for ned- og opadgående trends. På lang sigt kan både virkningerne af næste Bitcoin-halvering samt en stigende global accept og etableringen af ETF’er føre til en betydelig prisstigning.

Det er dog vigtigt at bemærke, at investeringer i kryptovalutaer er spekulative og forbundet med kapitalrisiko.

Bitcoin Minetrix er en god investeringsmulighed

Sammen med Bitcoin er Stake-to-Mine-platformen Bitcoin Minetrix et interessant alternativ til Bitcoin, da investorer her kan opnå afkast på flere måder. Først og fremmest muliggør staking på Ethereum-blockchain passiv indtjening.

Derudover er der mulighed for at tjene Mining-Credits, hvormed investorer kan deltage i mining af den nye kryptovaluta. Mange investorer tror på succesen af den nye kryptovaluta, hvilket forklarer den enorme sum på 10 millioner dollars i krypto-presale.

Bitcoin Minetrix demokratiserer mining af Bitcoin og giver små investorer mulighed for at profitere fra Bitcoin-mining. Belønningerne fra staking kan bruges til mining, hvilket giver investorer fordele på flere områder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button