BitcoinKrypto News

Bitcoin Group falder fra 4. til 6. pladsen i store trendanalyse

Bitcoin Group: Nedgang i boerse.de-Signale Aktien Deutschland

Bitcoin Group er en del af boerse.de-Signale Aktien Deutschland’s 311 titlers investeringsunivers. Titlen er faldet fra 4. til 6. pladsen i den seneste trendanalyse fra den 26. januar 2024.

BOTSI®-Advisor og Musterdepot

Mønsterporteføljen for boerse.de-Signale Aktien Deutschland styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet ud fra de nyeste videnskabelige fremskridt inden for tendensfulgte til aktiv styring af aktieporteføljer.

BOTSI® står for Best-of-Trends-System-Investment, og den med BOTSI®-Advisor styrede mønsterportefølje for boerse.de-Signale Aktien Deutschland har i tilbageblikket siden år 1999 i gennemsnit vundet 16,8% p.a.

Historiske handler og muligheder for investering

Alle historiske handler er tilgængelige online, og mønsterporteføljen investerer i op til ti af de mest trendstærke aktier fra Tyskland. Det er nemt at duplikere mønsterporteføljen, og med en gratis og helt uforpligtende login til boerse.de-Signale Aktien Deutschland får man på få minutter fuld adgang til det enorme online-område samt de nyeste anbefalinger. Dra fordel af de mest trendstærke tyske aktier!

Konklusion

Trods Bitcoin Groups fald til 6. pladsen i boerse.de-Signale Aktien Deutschland’s investeringsunivers har mønsterporteføljen stadig en imponerende track record og tilbyder spændende investeringsmuligheder inden for nogle af de mest trendstærke aktier fra Tyskland.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin im Sommerloch: So geht es mit BTC in 2024 weiter

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button