BitcoinKrypto News

Bitcoin Group falder i rang på listen over tyske aktier: Fra 3. til 4. pladsen – hvad sker der?

Bitcoin Group faldet fra 3. til 4. plads i anlægsunivers

Bitcoin Group er en del af det omfattende anlægsunivers af 310 titler, som udgør boerse.de-Signale Aktien Deutschland. I den seneste trendanalyse fra 22. marts 2024 er titlen desværre faldet fra en tredjeplads til en fjerdeplads.

BOTSI®-Advisor styrer Musterdepot for Aktien Deutschland

Mønsterdepotet for Aktien Deutschland fra boerse.de-Signale styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet på baggrund af de nyeste videnskabelige tendenser inden for trendanalyse for aktiv styring af aktieporteføljer.

Høj gennemsnitlig årlig gevinst siden 1999

BOTSI® står for Best-of-Trends-System-Investment, hvor det styrede mønsterdepot for Aktien Deutschland siden 1999 i gennemsnit har opnået en årlig gevinst på 17,3% p.a. Alle historiske handler kan findes online, og mønsterdepotet investerer i op til ti af de mest trendstærke aktier fra Tyskland.

Få adgang til onlineområdet for at følge anbefalingerne

Ved at oprette en gratis og uforpligtende konto hos boerse.de-Signale Aktien Deutschland kan du få øjeblikkelig adgang til det store onlineområde samt de seneste anbefalinger. Du har mulighed for at nyde godt af de mest trendstærke aktier fra Tyskland.

Konklusion

Selvom Bitcoin Group er faldet en plads i anlægsuniverset, fortsætter BOTSI®-Advisor med at vise imponerende resultater med en gennemsnitlig årlig gevinst på 17,3% siden 1999. For investorer, der ønsker at følge de mest trendstærke aktier fra Tyskland, er boerse.de-Signale Aktien Deutschland et værdifuldt redskab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button