BitcoinKrypto News

Bitcoin Group oplever nedgang i rang efter stor trendudvælgelse – hvad betyder det?

Bitcoin Group faldt i rang fra 11 til 21

Bitcoin Group er en del af boerse.de-Signale Aktien Deutschlands 311 titler omfattende investeringsunivers. Ved den seneste trendevaluering den 12.01.2024 faldt titlen fra 11. pladsen til 21. pladsen.

Musterdepot for boerse.de-Signale Aktien Deutschland styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet til aktiv styring af aktieporteføljer baseret på nyeste videnskabelige erkendelser om trendfølgning.

16,8% gennemsnitlig årlig gevinst siden 1999

BOTSI® står for Best of Trends System Investment, og det styrede Musterdepot for boerse.de-Signale Aktien Deutschland har i gennemsnittet opnået en gevinst på 16,8% årligt siden 1999. Alle historiske handler er tilgængelige online, og Musterdepotet investerer i op til ti af de stærkeste trends inden for tyske aktier og kan nemt gengives.

Tilmeld dig for risikofri login

Med en gratis og helt uforpligtende tilmelding til boerse.de-Signale Aktien Deutschland får du på få minutter fuld adgang til det store online-område samt de seneste anbefalinger. Drag fordel af de stærkeste trends inden for tyske aktier!

Kilde: boerse.de

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  PayPal lancerer nye krypto-funktioner for forretningskonti i USA

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button