BitcoinKrypto News

Bitcoin-Halbierung steht kurz bevor: Wird der Preis auf 69.044 US-Dollar steigen?

Bitcoin Halvering: Hvad betyder det for prisen?

Nærmere på Bitcoin halveringen

Die Halbierung von Bitcoin rückt immer næher – og nogle går så langt som at antage, at den vil finde sted den 20. april. Mens det kan være svært at forudsige det præcise tidspunkt, har CoinGecko, med reference til Blockchair-data, vist, at Bitcoin-halveringen kan finde sted den 20. eller 21. april.

Potentielle påvirkninger

Skulle dette længe ventede begivenhed rent faktisk finde sted på den festlige “Unkrauttag” i cannabis-fællesskabet, ville det helt sikkert føre til endnu flere memes. Men vil prisen nå sit all-time high på 69.044 dollars i november 2021? Nogle i kryptoverdenen siger, at hvis halveringen er forestående, vil prisen på Bitcoin (BTC) forblive stabil. Andre har dog fortalt Decrypt, at BTC vil nå nye højder.

Historiske perspektiver

Halveringen i april vil betyde, at minearbejdere – dem, der holder nettet under kontrol og præger nye mønter – vil få deres belønninger reduceret fra 6,25 BTC til 3,125 BTC for hver blok, de behandler, for at holde inflationen af Bitcoin under kontrol. I den 15-årige historie af værdigenstanden har der været tre halveringer, og hvert enkelt har ført til en prisstigning.

Før den første halvering i 2012 var prisen på BTC 12,35 $. Et år senere var møntens pris 964 $. Inden den næste halvering i 2016 blev BTC handlet til 663 dollars, og kun et år senere var værdien steget til 2.500 dollars. Da den sidste halvering fandt sted den 11. maj 2020, blev BTC vurderet til 8.500 dollars, og året efter fulgte en bullish periode, hvor den største digitale mønt eksploderede til sit all-time high på 69.000 dollars.

Top  Ethereum-ETF: Analytiker sagt, Genehmigungschance liegt bei nur 35%

Nuværende status

Den største digitale værdigenstand er helt sikkert allerede steget meget i år: Bitcoin-prisen ligger i øjeblikket på 49.800 dollars, efter at have overskredet 50.000 dollars for første gang siden december 2021. Mineaktierne er også steget, men det kan tage noget tid, før BTC faktisk når nye all-time highs.

Konklusion

Scott Norris, medstifter af Bitcoin Mining-selskabet LSJ Ops, sagde, at andre makroøkonomiske faktorer – såsom om Federal Reserve sænker renten – kunne spille en rolle. Han tilføjede, at prisen steg på grund af introduktionen af Exchange Traded Funds (ETF’er) og institutionernes efterspørgsel, men at dette muligvis ikke vil vare ud over halveringen i april. I hvert fald ikke med det samme. Prisstigningen på BTC efter tidligere halveringer skete altid først længe efter begivenheden. Det betyder, at man ikke nødvendigvis kan forvente, at den nuværende opadgående trend fortsætter på kort sigt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button