BitcoinKrypto News

Bitcoin-Händler passen auf: Kryptowährungsmarkt vor möglichen Preisrückgang von fast 15%

Bitcoin [BTC] – Analyse af kursudvikling og potentielle prisfald

Bitcoin [BTC] har oplevet en nedgang på 7,46 % siden det lokale højdepunkt den 30. april. På nuværende tidspunkt handler transaktionsprisen lige over 59.9.000 USD inden for en efterspørgselszone mellem 59.2.000 og 61.000 USD.

Analytikeren Rekt Capital advarer dog om, at Bitcoin stadig befinder sig i en risikabel zone. Sammenligningen af den aktuelle prisudvikling med tidligere cyklusser efter halveringen i 2020 og 2016 antyder, at historien måske gentager sig, eller i det mindste rimer.

Er bunden nået?

Rekt Capital påpeger, at prisudviklingen i 2024 efter halveringen ligner mere 2016 end 2020. Tidligere oplevedes der en pludselig nedgang på 11 % 21 dage efter halveringen. Hvis historien gentager sig, kan prisen på BTC falde til 52.000 USD.

Prisniveauet omkring 60.000 USD har været en solid teknisk støttezone i de seneste to måneder. Gentagne tests af denne støtte svækker den imidlertid, hvilket kunne indikere en forestående nedtur.

Indtil videre kan købere forsøge at købe på prisfald. Dog er det en udfordrende afvejning, og de fleste handlere foretrækker måske at afvente en positiv reaktion eller en nedgang under 59.000 USD for at indgå en short-position.

Indikatorer peger på nedadgående risiko

Spot-CVD har bekymret investorerne, da den siden midten af marts har været faldende og er faldet under et støtteniveau fra slutningen af februar. Dette bekræfter den negative styrke i højfrekvenshandlen og reducerer sandsynligheden for en rebound fra efterspørgselszonen på 60.000 USD. Derudover har den åbne interesse også været faldende, hvilket indikerer en negativ stemning.

Top  Behörden versteigern Bitcoin: Einblicke in die ungewöhnliche Welt der deutschen Auktionen

Sund korrektion på lang sigt

Den justerede produktionsgevinstratio (aSOPR) steg markant for en måned siden, men faldt til 1,029 ved slutningen af ​​rapporteringen. Tidligere har markedet oplevet en lignende situation i maj og august 2020, hvor en afmatning efterfulgt af en mere bæredygtig opsving blev støttet af den faktiske efterspørgsel.

Estimeret gældsgrad sprang flere gange over 0,18 i 2024, men måtte falde tilbage. Dette indikerer, at overbelastede positioner blev elimineret under den seneste nedtur, men det garanterer ikke en positiv prisreaktion. En bevægelse under 59.400 USD kan muligvis sende priserne ned til støtteniveauer på 55.000 USD og 52.000 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button