BitcoinKrypto News

Bitcoin-handlere spekulerer om den næste fase af bull-markedet baseret på tekniske niveauer

Den kritiske korridor mellem 35.000 og 38.000 USD for Bitcoin

En nylig kommentar fra en velkendt kryptoanalytiker afslørede vigtige niveauer for Bitcoin-handlende. Ifølge analytikeren er de vigtigste handelsværdier i øjeblikket mellem 35.000 og 38.000 USD.

En prognose for en kommende impuls

Flere marktdeltagere har udtrykt interesse for den potentielle opadgående impuls i Bitcoin-handel. Credible Crypto, en populær handelsanalytiker, udtalte, at han forventede en opadgående impuls efter en periode med akkumulation mellem 35.000 og 37.000 USD. Han forudsagde også, at der ville opstå en bund på omkring 35.500 USD, før den næste impuls startede.

Analysen af liquiditetsdata

En nærmere analyse af Binance-ordrebogen afslørede liquiditetstasker, der definerer de sandsynlige høje og lave punkter i handelsspændet.

Korttidshandelens potentielle trusler

Selvom der er optimisme omkring Bitcoin-handel, har en erfaren handelsanalytiker bedt om en fastere interesse fra køberne. Han har bemærket mangel på ​​et højere lavpunkt i den seneste konsolidering og opfordrer til, at købere træder til for at sikre en fortsat opadgående trend.

Langsigtet positivt syn på markedet

På trods af kortsigtede trusler har en anden analytiker bemærket et udbrud fra et såkaldt ‘Cup-and-Handle’ mønster og forventer en stigning til 48.000 USD for BTC-prisen.

Samlet set stigende likviditet

Trods visse salgspress fortsætter den overordnede likviditet med at stige, hvilket skaber et optimistisk billede af markedet.

Den seneste rapport om markedsaktivitet og likviditet indikerer overordnet, at budgetterne for Bitcoin-handel stiger på trods af visse kortsigtede trusler. Der foreslås en bund på 35.500 USD, og analytikere forventer en opadgående impuls og et potentielt breakout-mønster med kursmodstand på 48.000 USD. Handlende holder nøje øje med udviklingen på markedet og potentielle købsmuligheder.

Top  Welche Kryptowährung lässt sich noch erfolgreich minen? Die besten Coins und profitables Potenzial für Krypto-Mining!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button