BitcoinKrypto News

Bitcoin har potentialet til at fordoble sin værdi hvert år, ifølge investors optimistiske prognoser

Preston Pysh deler optimistiske prognoser for Bitcoin

Der Investor og vært for en populær podcast, Preston Pysh, har delt sine optimistiske prognoser for Bitcoin (BTC) og har foreslået en potentiel årlig vækst på 100% sammenlignet med traditionelle fiat-valutaer.

I en nylig samtale med Scott Melker understregede Pysh sin tro på Bitcoin som en pålidelig værdibevarende enhed og som beskyttelse mod fortsat nedvurdering af fiat-valutaer som den amerikanske dollar.

Pysh forklarede: “Min overbevisning om, at Bitcoin har potentialet til at opretholde en årlig stigningsrate på omkring 100%, stammer fra min forståelse af den gradvise erosion, som andre globale fiat-valutaer sandsynligvis vil opleve. Denne svækkelse forventes at medføre en stigning i værdien af Bitcoin i forhold til disse traditionelle valutaer. Dog synes det at være svært for mange mennesker at forstå det faktum, at stort set alle globale udgifter foretages i disse fiat-valutaer.”

Ifølge Pysh’s analyse kan værdien af Bitcoin fordobles årligt i forhold til fiat-valutaer, hvilket igen kan føre til en større accept af Bitcoin som betalingsmiddel.

Han forklarede: “Hvis vi fortsætter på denne vej, vil der nås et punkt, hvor regninger rutinemæssigt vil blive opkrævet i Bitcoin på grund af Bitcoin’s uimodståelige tiltrækningskraft. Denne skift vil ikke kun medføre en devaluering på 100% i forhold til Bitcoin, men vi kan også se tal som 500% eller endda 1.000% på årsbasis. Denne udvikling er uundgåelig, uanset personlige meninger eller overbevisninger. Om man vælger at acceptere det eller ej, er uvæsentligt; kursen er sat.”


Pysh forventer et tidspunkt, hvor virksomheder vælger at blive betalt i Bitcoin i stedet for traditionelle fiat-valutaer, da sidstnævnte er blevet kraftigt nedvurderet. Ifølge ham vil dette skifte føre til en stigning i øjeblikkelige transaktioner, der udføres med Bitcoin, hvilket vil resultere i en øget efterspørgsel efter kryptokurrencyen. Som følge heraf vil Bitcoin-ejere, især dem der er primærproducenter, sandsynligvis drage fordel af denne efterspørgsel og foretage flere transaktioner for at drage fordel af transaktionsgebyrerne.

Top  Bitcoin-ETFs genehmigt: US-Börsenaufsicht gibt grünes Licht für den Handel mit börsengehandelten Bitcoin-Fonds

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button