BitcoinKrypto News

Bitcoin Hashrate Reach All-Time High, Price Movement Remains Inactive

Bitcoin hash rate når all-time high!

Ifølge en tweet fra IntoTheBlock den 26. november nåede minedriftssektoren i den forløbne uge en historisk højde, da dens “kombination af belønninger og gebyrer til minearbejdere” oversteg 46,7 millioner amerikanske dollars. Den stigende hash rate og den stigende efterspørgsel efter ordinalnumre øger betydeligt minedriftens rentabilitet.

Die Hashrate von Bitcoin erreicht ATH!

AMBCrypto har set nærmere på Coinwarz-data, der angav, at BTC’s hashrate på tidspunktet for skrivning lå på 458,09 EH/s. En stigning i hashraten betyder, at der er tilgang af nye minearbejdere til netværket. På grund af stigningen i BTC’s hash rate steg også minedriftens sværhedsgrad. Ifølge Coinwarz lå BTC’s sværhedsgrad på tidspunktet for skrivning på 67,96 T.

AMBCrypto har også undersøgt tilstanden i Bitcoin-netværket for bedre at forstå årsagerne til den stigende hash rate før halveringen i 2024.

Die Nachfrage nach Ordnungszahlen steigt

Selvom stigningen i hashraten kan tilskrives den forestående halvering, var en anden årsag til stigningen efterspørgslen efter ordinalnumre. Faktisk steg den kombinerede værdi af minearbejderbelønninger og -gebyrer til imponerende 46,7 millioner amerikanske dollars, det højeste beløb i de sidste seks måneder.

AMBCrypto kastede også et blik på Duness data for at se, hvordan det gik for ordinalnumre. Det samlede antal indskrivelser nåede ved trykning 44.545.049. Derudover har antallet af daglige indskrivninger af BTC i den seneste uge fået momentum, hvor maksimalt antal indskrivninger var af “tekst”-typen, efterfulgt af “billede”-typen.

Stigningen i efterspørgslen efter ordinalnumre afspejlede sig også i gebyrerne. Analysen af AMBCrypto viste, at størrelsen af de betalte Bitcoin-indskrivningsgebyrer i de seneste dage fulgte en lignende stigende tendens.

Top  Vil USA dominere kryptobaserede ETF-handelsvolumen med 99,5% andel?

Bitcoin bevæger sig sidelæns

Selvom blockchain-mineindustrien trivedes, var investorerne ikke trygge, da prisen på BTC sidste uge bevægede sig sidelæns. Ifølge CoinMarketCap har prisen på BTC kun flyttet sig ubetydeligt de sidste syv dage. På tidspunktet for skrivning blev BTC handlet til 37.381,51 amerikanske dollars, med en markedsværdi på over 730 milliarder amerikanske dollars.

AMBCryptos analyse af CryptoQuants data afslørede en række nøgletal, der måske har forhindret en stigning i BTC-prisen. For eksempel var nettoindskuddene af BTC på børserne høje sammenlignet med det syv-dages gennemsnit, hvilket tydede på, at salgspresset var højt.

Derudover viste aSORP røde tal, hvilket indikerede, at flere investorer solgte med fortjeneste, hvilket tydede på en mulig tophemmelighed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button